Diskussion:Þorvaldur Þorvaldsson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Berettigelse af infoboks[rediger kildetekst]

Jeg har svært ved at se berettigelsen af at indsætte en infoboks, når der ikke er nogle informationer om ham andet end fødselsåret, og der ikke er særlig stor sandsynlighed for, at der er personer fra andre wikier, som indsætter dem (perifer politiker fra meget lille land, islændingene er ikke særlig OBS på den "tekniske" side af wiki osv.). Infobokse har deres berettigelse ved store artikler, hvor de kan give et hurtigt overblik over det væsentlige, i dette tilfælde kommer det til at virke lidt latterligt. Er der truffet en principbeslutning om, at der skal være infobokse i samtlige biografiske artikler?--Batmacumba (diskussion) 1. mar 2018, 02:26 (CET)

Personlig synes jeg at alle biografier skal have en boks med FD dato og sted og eventuelt deres beskæftigelse. Det kan tage lidt tid før flere info siver igennem til artiklen, da Wikidata ikke altid er hurtigt med at opdatere. Som regel - når jeg tilføjer en boks - tilføjer jeg selv også data til Wikidata for at få de mest vigtige oplysninger med.
Måske virker det for dig lidt latterligt. Men jeg mener selv at en boks giver et hurtigere overblik end et langt linje med oplysninger efter hinanden.
Jeg ved at andre også sætter pris på boksen, mens der er andre der er ligeglade med dem. Om der er faste regler for det ved jeg ikke. Men jeg mener selv at det er konsekvent at anvende de bokse på alle biografier.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 1. mar 2018, 02:46 (CET)

Teksten er hovedsagelig en oversættelse af den islandske, der desværre ikke er kildebelagt, men han er en markant figur, og jeg synes han var interessant at have med (så ham i afslutningsdebatterne både i 2016 og sidste år), men medindre islændingene kildebelægger den (og det er de ikke særlig flinke til - de skriver bare), er der ikke større chance for at få den fuldt kildebelagt.--Batmacumba (diskussion) 1. mar 2018, 02:26 (CET)

Kilder er meget vigtigt. Bare en henvisning til aviser, regeringssider, etc.
når man oversætter fra en anden Wiki, er det vigtigt at man anvender: {{Oversættelse}} som kilde. Det er som regel fint nok.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 1. mar 2018, 02:46 (CET)