Diskussion:.hack

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen .hack

Artikel-regler
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er det kun for mig det ikke står klart, hvad .hack er ? --|EPO| 7. jul 2006 kl. 10:15 (CEST)

På engelsk får man den samme forklaring som her ("multimedia franchise"), men tyskerne siger det tydeligere: ".hack (sprich: dot häck) ist eine Multimediareihe (Anime, Manga und Videospiel), die hauptsächlich von Bandai entwickelt wurde." --Palnatoke 7. jul 2006 kl. 10:59 (CEST)
Jeg må indrømme, at når jeg læser artiklen, kan jeg faktisk heller ikke se, hvad den handler om. Er det et computerspil, en film eller et styresystem?--Bsh 7. jul 2006 kl. 11:05 (CEST)
Så vidt jeg kan forstå drejer det sig om en virksomhed med et noget bredt forretningsområde. Er dog ikke 100 % sikker.. --|EPO| 7. jul 2006 kl. 11:19 (CEST)
Det er vist snarere en fortælle-ramme, som benyttes i flere forskellige medier. Normalt ser man historier, der afføder spil og merchandise, men her ser det ud til at være tænkt på tværs af medier allerede fra starten. --Palnatoke 7. jul 2006 kl. 11:25 (CEST)
Nu begynder det at give mening: Et 'multimedia franchise' er altså tilsyneladende et koncept, som forskellige producenter af film og computerspil kan købe og bygge ind i deres kreationer. En slags MacDonalds i fantasiens verden!--Bsh 7. jul 2006 kl. 11:35 (CEST)
Yderst sindrigt koncept. Det kan man sikkert tjene mange penge på at sælge :) --|EPO| 7. jul 2006 kl. 11:36 (CEST)

Hvad betyder : .hack omgiver først og fremmest ALTIMIT OS,... ?
Det ser ud til at være taget fra den engelske : The franchise primarily surrounds a future in which one operating system, ALTIMIT OS, is ...
Men hvad betyder omgiver ?
Er meningen: .hack drejer sig først og fremmest om (at beskrive) en fremtid hvor et enkelt styresysten, ALTIMIT OS, ... ?
-- PHansen 7. jul 2006 kl. 11:40 (CEST)

Jeg tror, man kan oversætte det til: Handlingen i .hack kredser primært om...--Bsh 7. jul 2006 kl. 11:43 (CEST)