Diskussion:Aalborg Universitetshospital

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Per 1. januar 2013 skiftede Aalborg Sygehus, Århus Universitetshospital navn til Aalborg Universitetshospital! - http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/aalborg-sygehus-bryder-med-aarhus-universitetshospital/ Derfor vil jeg foreslå, at siden Aalborg Universitetshospital skifter navn til Ny Aalborg Universitetshospital eller lign. Og at denne kommer til at hedde Aalborg Universitetshospital. Marc.soegaard (diskussion) 4. jan 2013, 18:05 (CET)

Godt set! Du er meget velkommen til at opdatere artiklen, især hvis du husker at inkludere kilden ;-) Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 4. jan 2013, 18:14 (CET)