Diskussion:Aalborghus Amt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ålborghus? Hvis 'forfattere' på wikipedia ønsker at blive taget seriøst, burde de måske først lære at stave korrekt til et bynavn! Ålborg med Å? Well done!

Nu er du jo lige så meget forfatter herinde som alle andre er. Og du kan lige som alle andre for det første trykke på "redigér" oppe i toppen og rette indholdet, og derefter trykke på "flyt" og flytte den til et alternativt navn.
Dog vil jeg helt generelt komme med en betragtning om, at blot fordi Aalborg staves med dobbelt-A, så gør dette gamle amt det nødvendigvis ikke. Chancen taler dog for det, da amtet er nedlagt længe før introduktionen af bolle-Å'et.
Jeg er dog overbevist om, at der findes mange ting, der hedder noget med "Ålborg" med Å istedet for dobbelt-A. For eksempel giver en google-søgning på "ålborg -aalborg" (altså for kun at få dem stavet med Å) over 1 million hits.
Men igen, det står enhver frit for at rette og flytte indholdet, hvis man mener, at det er mere korrekt og selvfølgelig har passende dokumentation, hvis der er tvivlsspørgsmål. :)
--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 10. apr 2006 kl. 15:03 (CEST)