Diskussion:Aarup Kommune

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Det meste tekst på siden ser ud til at være taget fra kommunens egen hjemmeside. Byrial 29. jun 2005 kl. 18:41 (CEST)

Det er muligt, at det er ok, da den væsentligste forfatter til artiklen vist er en Stig Kronvold, der arbejder for kommunen som webmaster. Ihvertfald blev der oprettet en nu slettet "Hej Mor" artikel om netop Stig Kronvold fra samme ip-adresse. Noget helt andet er så, om det er helt godt, når kommunens webmaster skriver artiklen om kommunen...--Heelgrasper 29. jun 2005 kl. 18:51 (CEST)
Det er jeg opmærksom på og har bedt den anonyme bruger som oprettede Aarup Kommune fortælle om der er tilladelse til at bruge teksten. Vi bliver bare nødt til at gå ud fra at der ikke tilladelse indtil det modsatte bliver fortalt. Byrial 29. jun 2005 kl. 19:06 (CEST)
Jeg er ikke blevet kontaktet om copyrigt og faldt over denne diskussion tilfældigt. Da oplysningerne om Aarup Kommune var yderst mangelfulde (der var ingen) på Wikipedia, valgte jeg at oploade dem, vi i forvejen havde på vores kommunale hjemmeside aarup.dk. mvh. Stig Kronvold
Du er blevet "kontaktet" af Bruger:ByrialBrugerdiskussion:131.165.149.2.
Hvis det er i orden med din arbejdsplads, at teksten om kommunen bruges her, er der ingen problemer i det. Artiklen skal naturligvis være neutral jf. Wikipedias politik, og det er den vist næsten.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. jul 2005 kl. 19:38 (CEST)