Diskussion:Abild

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Det foreslåede navn til landsbyen under "se også" bør vist ændres til noget mere fornuftigt som Abild (by). Der bør vel egentlig også linkes til Abild Sogn og Abild Kirke.--Heelgrasper 13. nov 2005 kl. 16:06 (CET)

Vi bliver nok nødt til at lave en flertydig. Er der nogen som har et problem med at denne artikel bliver den primære betydning? --Maitch 13. nov 2005 kl. 16:12 (CET)
Nej, tværtom. --Sten Porse 13. nov 2005 kl. 16:38 (CET)

Det virker absolut som en fornuftig løsning. Der er forøvrigt et link hertil fra artiklen om Abild Sogn, der bør ændres til at pege på artiklen om landsbyen, når navnet på den artikel er lagt fast.--Heelgrasper 13. nov 2005 kl. 16:44 (CET)