Diskussion:Abu Bakr

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen bærer ikke præg af at være uvildig - den bør gennemlæses og redigeres af en islamkyndig - men uvildig person. - apw 26. jun 2006 kl. 00:42 (CEST)


Indholdet er langt bedre end den tidligere. Der bør dog tilføjes, at dette er muslimernes egen opfattelse af Abu Bakr.

Teksten er delvis hentet fra: http://www.islamisk.dk/litteratur/default.asp?side=artikel&katid=3&id=3, med tilladelse indhentet fra www.islamisk.dk. (flyttet hertil fra selve artiklen --Malene Thyssen 7. okt 2006 kl. 12:42 (CEST))