Diskussion:Achtung, die Kurve!

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Findes der en udvikling af "achtung die kurve"? (Skrev Borizo (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har netop fjernet sangteksten, da ophavsretten til denne først udløber 70 år efter dennes publikation såfremt det er et anonymt værk. Det må anses som særdeles tvivlsomt, at sangteksten blev publiceret for over 70 år siden, da spillet blev udgivet for 12 år siden. --|EPO| 25. maj 2007 kl. 20:24 (CEST)

Strategier ?[rediger kildetekst]

Hele afsnittet om strategier kunne vist trænge til en oprydning. Som ganske udenforstående kan man spekulere på, om (meget af) det er ment som en joke, ikke mindst den senest tilføjede "medister-strategi". Er der andre end skribenten, der kan verificere det, gerne med kildeangivelse? --Arne (Amjaabc) 7. dec 2007, 11:43 (CET)

Nu har jeg smidt hele afsnittet (og diverse andet) væk. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. jan 2008, 00:03 (CET)
Har du prøvet Achtung, die Kurve? deres strategier passer skræmmende godt med den måde, hvorpå vi selv spiller achtung i skolen, alle de strategier, de omtaler, har vi selv udviklet vores egen variation af med andet navn. Det kan virke useriøst skrevet, men det passer utroligt godt på de forskellige strategier. Og hvis jeg vidste, hvordan man gjorde det, ville jeg tilføje dem igen med det samme - Ole Kverneland 31. mar 2008, 00:26 (CET)
Jeg må give Ole Kverneland ret i, at mange af strategierne rent faktisk benyttes omend navnene er tvivlsomme. Jeg har ikke læst de nyeste udgaver (med bl.a. medister-strategien?), men ville gerne se nogle af de ældre strategier tilbage, da de dels rent faktisk bliver benyttet af erfarne Achtung-spillere og da de også kan komme nybegyndere til hjælp. - 212.242.144.89 5. jun 2009, 13:49 (CEST)

Udgivelsesdato og udvikler[rediger kildetekst]

"Spillets opfinder eller opfindere er ukendte, men spillet formodes at være lavet i 1995" står i artiklen. Samtidig står der dog også angivet både et udviklernavn og et udgivelsesår i faktaboksen i højre side. Dette bør rettes. (Skrev 212.242.144.89 (diskussion • bidrag) 5. jun 2009, 13:45. Husk at signere dine indlæg.)