Diskussion:Agernet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er vist ikke noget der tyder på, at ordet i denne betydning altid skal være i bestemt ental, omend det nok ofte optræder sådan. Jeg vil foreslå, at der betydningen på en eller anden måde fremgår af agern. --Heelgrasper 5. feb 2006 kl. 19:56 (CET)

Agernet ses som en erotisk-poetisk betegnelse i ældre literatur, men vist næppe i en grad der berettiger til en artikel. Glans betyder agern på latin. Emnet hører hjemme under Penis, subsidiært Glans penis og gerne med reference til Agern. --Leo Laursen 29. mar 2007 kl. 11:27 (CEST)