Diskussion:Air Greenland

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Air Greenland er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Air Greenland har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 1, 2012.

Huskeliste for Air Greenland: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel er en oversættelse af artiklen på engelsk

Artiklen bærer desværre præg af at være blevet oversat fra engelsk. Uden at kunne sætte en finger på en helt bestemt sætning, så sidder jeg tilbage efter en gennemlæsning og finder sproget noget spøjst. Det vil sikkert kunne afhjælpes i forbindelse med, at der i fremtiden arbejdes videre med artiklen. Men det vil være anbefalelsesværdigt at gennemgå den med en tættekam efter udnævnelsen.

Noget af det oplagte, artiklen kan udvides med, er virksomhedens økonomi. Dvs. omsætning/overskud. Blev den påvirket af den globale nedgang i branchen? Hvordan ser det ud med den igangværende lavkonjunktur?

Derudover kan der formentlig i flyselskabets historie drages paralleller til Grønlands udvikling. --|EPO| COM: 30. jul 2010, 21:49 (CEST)

Jeg får på Twitter at vide at der er fejl i omtalen af flyene: "STOL-flyene er DHC-7 (Dash-7) samt DHC-8 (og så har de også haft Twin Otter til chartflyvning)". --Palnatoke 4. jan 2012, 10:04 (CET)

Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.