Diskussion:Al-Andalus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artículo bueno-blue.svg

Artiklen Al-Andalus er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Emblem-star.svg

Artiklen Al-Andalus har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 34, 2007.

Stock post message.svg Huskeliste for Al-Andalus: rediger · historik · overvåg · opdater


Sletning af afsnit[redigér wikikode]

Følgende afsnit har jeg slettet:

Oprindeligt kommer betegnelsen "Andalusien", fra den germanske stamme Vandalerne. De udvandrede omkring år 100 e. Kr. fra det der i dag er Polen, til den sydlige del af Spanien, hvor de bosatte sig og grundlagde Andalusien Kilde.

IMO forklare afsnittet Al-Andalus#Al-Andalus’ etymologi grunden til min sletning. --Ktp72 30. aug 2007, 15:41 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Majorly slettede Image:Reconquista3.jpg: In category [[Category:Unknown as of 20 October 2007|Unknown as of 20 October 2007]], missing essential information;

-- CommonsTicker 20. nov 2007, 19:20 (CET)