Diskussion:Albert Ayler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Brandsen: Tror du, du i fremtiden kan vente længere end 2 minutter fra en ny sides oprettelse, før du sletter den??? Vorherre bevares.(Skrev 77.215.241.37 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Rolig nu - der var jo intet indhold på siden, da jeg slettede den. Takket være forhåndsvisning er det jo faktisk muligt at tjekke om en skabelon virker inden man gemmer. --Brandsen 15. aug 2009, 01:51 (CEST)
Fint nok, det var jeg ikke klar over. Jeg er interesseret i jazz, ikke i Wikipedias finurligheder. Men jeg skal naturligvis ikke gøre noget forkert. Jeg fylder Albert Aylers artikel ud med info her i løbet af de kommende dage. Håber ikke, jeg gør noget forkert. (Skrev 77.215.241.37 (diskussion • bidrag) 15. aug 2009, 01:53. Husk at signere dine indlæg.)