Diskussion:Albert Einstein

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Delstaten Berlins flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Berlin, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Berlin-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 22. Apr 2013 08:18

Måske Kåre, du vil diskutere din tilbageeditering? Hvis ikke, ja så er min mening vel lige så god som din? At en naiv person i Julegave, for år tilbage, kan sætte et script igang, der i løbet af to minutter tilsviner samtlige Nobelprismodtageres biografier er mig en gåde. Udover at kreatoren der var (og stadig er) admin, kan du så Kåre forklare mig hvorfor kreationen ikke må placeres under Ekstern henvisning"?

Og Nej Kåre, jeg gider ikke at åbne nogetsomhelst i landsbybrønden. og formentlig heller ikke at skrive mere om Einstein.

Den bæbrune kasse frastøder mig!

mvh jhp

Keder man sig her i agurketiden, jhp, eller svigter hukommelsen? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jul 2008, 22:51 (CEST)