Diskussion:Aleksandr Borodin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor så ikke Aleksandr?

Og operaen Fyrst Igor var måske "ufuldendt", men den hører dog til det internationale repertoire.

Sebastjan 19 okt. 2004 kl. 15:50 (CEST)

Problemet med gengivelsen af russiske navne kommer pænt op på listen over dansk Wikipedias ømme punkter. Den sag er faktisk stor nok til at fortjene sin helt egen diskussion. For nu at begrænse mig til det helt konkrete problem ville det da for mig være helt i orden, hvis en eller anden påtog sig at rette samtlige tilfælde af Alexander i russiske navne til Aleksandr.
Jeg skal ikke kommentere Fyrst Igors grad af fuldendthed. Nærværende artikel er i hvert fald meget ufuldkommen. Hvem som helst har lov at forbedre den. Dét er faktisk en af pointerne ved Wikipedia. --Troels Nybo 19. okt 2004 kl. 16:25 (CEST)
Fornavn nu ændret i artikel. --Troels Nybo 13. nov 2004 kl. 10:09 (CET)