Wikipedia:WikiProjekt Musik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
People icon.svgDenne side beskriver et projekt på Wikipedia.
Projekterne på Wikipedia har til formål at samle og koordinere forbedringen eller oprettelsen af artikler inden for et bestemt område. Eventuelle diskussioner vedrørende projektet henvises til sidens diskussion.
Genvej:
WP:Musik

WikiProjekt Musik er et Wikipedia-projekt med det formål at forbedre artikler omhandlende emner i forbindelse med musik.

Se også WikiProjekt Musikinstrumenter.

Artikler[redigér wikikode]

Nye artikler (tilføjet manuelt)[redigér wikikode]

Deltagere[redigér wikikode]

Tilføj dit navn til denne liste ved at bruge *{{bruger|dit brugernavn}}

Ny deltager[redigér wikikode]

Vi byder meget gerne nye bidragsydere velkommen til projektet, hvad end det er af mindre eller større grad. Ønsker du at deltage i projektet, kan du skrive dig på, på listen herover (Tilføj dit navn til denne liste ved at bruge *{{bruger|dit brugernavn}}), og hvis du lyster tilføje skabelonen {{Bruger WikiProjekt Musik}} på din brugerside.

Ressourcer[redigér wikikode]

Skabeloner[redigér wikikode]

Projektrelaterede[redigér wikikode]

  • {{WPMusik}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt Musik og placeres på artiklens diskussionsside - {{WPMusik}} fremkalder:
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons har medier relateret til:


Artikler med udmærkelser[redigér wikikode]

LA Trin I: Lovende artikel Hvis en artikel er af en vis kvalitet kan den udnævnes til en lovende artikel
GA Trin II: Nominering Efter en evt. endt evaluering, kan artiklen endelig nomineres til god artikel
GA Trin III: God artikel Er der ved afstemningen konsensus om at artiklen er værdig, kan den endeligt udnævnes til god artikel
Exquisite-kwrite.png Trin IV: Evaluering Når først en artikel er god, har den brug for en evaluering hvor andre wikipedianere kan komme med kommentarer om hvad der skal til for at gøre artiklen god
FA Trin V: Nominering Endeligt kan artiklen nomineres til fremragende artikel
FA Trin VI: Fremragende artikel Er der ved afstemningen konsensus om at artiklen er værdig, kan den endeligt udnævnes til fremragende artikel

Assessment[redigér wikikode]

WikiProjekt Musik kvalitetsvurdering

NB: vær opmærksom på, at en række artikler ikke medtages under "musik" fordi de henhører under undergrupper. Det betyder, at artikler, der hører under fx Wikiprojekt Roskildefestivalen, Jazz, Dansk Rock og Melodigrandprix ikke registreres under musik.

Artikler med potentiale[redigér wikikode]

Disse artikler er af en rimelig god kvalitet (B-kategori), og har i deres nuværende udformning potentiale, men bør måske finpudses lidt først.

Musikartikler
FA FA 1
GA GA 10
Lovende artikel LA 51
B 46
Start 389
Stub 2605
Liste 60
Ikke-vurderede 527
Total 3.629
Rediger

Lovende artikler[redigér wikikode]

Gode artikler[redigér wikikode]

Fremragende artikler[redigér wikikode]