Diskussion:Ali

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Endnu en gang fyldes artilen med dyb shiamuslimsk propaganda. Hvor trist at folk bruger wikipedia til at manipulere med folk. (skrev 87.51.211.84 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Rolig nu, det er ikke shiamuslimsk propaganda. Generalt er artiklen ret dårlig skrevet, og der bør skrives meget mere om det. Istedetfor at brokke dig, bør du måske gøre den bedre. Anyways, jeg har fjernet alle "(AS)". 7. jul 2007, 18:03 (CEST)