Diskussion:Almindelig bændeltang

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg synes at logikken i “Bændeltang bør foretrækkes for synonymet "Ålegræs", fordi artern ikke er en græs, selv om den er heller ikke en alge (tang).” halter en smule…

Særligt da plnten er bygget som et græsstrå.Haabet 1. sep 2005 kl. 19:01 (CEST)

Bændeltang 276 Ålegræs 4.000 Bændeltang Ålegræs 65

Hvis man fra trækker de 65 hvor begge ord optræder så er Ålegræs 19 gange mere almindelig end Bændeltang

Jeg kan umiddelbart ikke selv tage stilling til hvad der er korrekt, men jeg vil henvise til Bruger:Stens egen forklaring:
Rettet "Ålegræs" til Bændeltang, jf. "Den store nordiske flora".
I øvrigt vil jeg henvise til undervisningsmaterialet på Københavns Universitet, hvor de skriver Bændeltang.
Yderligere skal det lige nævnes, at hvis nogen finder på at flytte siden, så skal de huske alle omdirigeringer samt slægten og familien. --Maitch 1. sep 2005 kl. 19:18 (CEST)
Det er en grov misforståelse hvis man på Københavns Universitet ikke kan se forskel på en alge og en blomsterplante, bare fordi den lever på havbunden. Hvad hvis familien bliver lagt sammen med græsfamilien på et senere tidspunkt? 1. sep 2005 kl. 19:45 (CEST)~