Diskussion:Andy Warhol

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

== Tekst til overskrift ==

Hvorfor står der alt om hans død hvor han levede osv. men intet om hans udstillinger?? Lisa Andersen 10.klasse, Falster.

Jeg gætter på at du hentyder til Andy Warhol, og svaret er, at der endnu ikke er nogen, der har haft tid, lyst og lejlighed til at skrive mere end lige det allermest konkrete. --Palnatoke 17. nov 2004 kl. 12:25 (CET)
Bortset fra det, så hører spørgsmål som dette til på den relevante diskussionsside. --Palnatoke 17. nov 2004 kl. 12:27 (CET)
Jeg har nu flyttet denne diskussion dertil. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. nov 2004 kl. 12:49 (CET)

Hvorfor står der, at Warhols forældre emigrerede fra Slovenien, når de emigrerede fra Slovakiet? Det er ikke det samme land. Nå ja, og så emigrerede de, ikke immigrerede. Der er en forskel ;) Alix, 6. klasse, Ryvangskolen, Struer.

Det gør der snart heller ikke, når jeg får fingre i artiklen. --|EPO| 27. jun 2007, 22:57 (CEST)
Ja, de emmigrerede fra Slovakiet, men immigrerede til USA! Bob, 2. Klasse, Lilleskolen, Odense. (Skrev 89.150.90.175 (diskussion • bidrag) 17. sep 2009, 19:55. Husk at signere dine indlæg.)

15 minutters berømmelse[rediger kildetekst]

Jeg er lidt i tvivl om den korkerte formulering af udtalelsen om de 15 minutters berømmelse på den svenske side er den lidt anderledes link : sv:Andy Warhol. --Villy Fink Isaksen 5. aug 2007, 21:49 (CEST)

Ok - her er måske den rigtige version fundet på engelske wiki: "In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes." link: en:15 minutes of fame. --Villy Fink Isaksen 5. aug 2007, 22:01 (CEST)