Diskussion:Angkor Wat/huskeliste

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  1. Første gang ordet gopura optræder, bør betydningen forklares kort. Linket er nødvendigt, men ikke tilstrækkeligt. Gjort Skrevet en sætning ved første optræden. "Ved hvert verdenshjørne er der en overdimensioneret dørkonstruktion, kaldet en gopura."
  2. Sætningen: "Han fandt dog en hellig mængde bladguld to meter over jordniveau" - hvad er en hellig mængde? Gjort Justeret til "I 23 meters dybde fandt han dog to cirkulære guldblade som havde fungeret som et offergave i forbindelse med grundlæggelsen."
  3. Sætningen: "De uheldige sjæle, der skal smides ned i helvede for at lide en raffineret ondskab, der til tider ser ud til at være lidt ude af proportioner med alvoren af den forbrydelse, der er begået." - må mangle noget for at blive afsluttet. Gjort Jeg har tilføjet den første del af sætningen.
  4. Sætningen: "På det østlige galleri ses en af de mest hyldede scener" - et andet ord end "hyldede"? Gjort Ændret til "beundrede".
  5. Sætningen: "Noget af forklaringen på, at templet var beboet..." - Var det beboet? eller menes der bevaret? Gjort Sætnings slutning justeret til "...beboet, kan sikkert findes i det faktum, at voldgraven virkede som et forsvar mod, at junglens vegetation overgroede templet og dermed ødelagde beboelsesmulighederne."
  6. Ifølge sub=da&domain=wiki&page=Angkor_Wat&redir=yes&disambig=yes toolserveren er der 15 links til redirects. De bør rettes til direkte links. Gjort Justeret til direkte links.
  7. Det ville forbedre artiklen, hvis man kunne finde noget om templets betydning i religiøs sammenhæng (som nævnt i forbindelse med udnævnelsen til WP:FA).