Diskussion:Anima (forening)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er udmærket skrevet, men illustrerer fint, hvor svært det er at skrive en neutral artikel om et emne man brænder for. Problemet er først og fremmest, at artiklen er skrevet set fra foreningens synsvinkel. Dens synspunkter fremføres som fakta. Mange af problemerne kan undgås ved at bruge varianter af "Anima mener at ..." eller "Foreningen mener...". Det er især 2. afsnit der halter. Min i det hele taget savner artiklen en nøgtern tone.--Mikael V 31. jul 2006 kl. 01:18 (CEST)

Jo, jeg kan godt se hvad du mener. Jeg startede med at skrive artiklen til Leksikon.org, og tog så den artikel derfra, efter redaktionen havde redigeret den der, og tilføjede den her. Jeg er helt enig med dig i at det er svært at skrive en neutral artikel, om noget man salv brænder for. Men jeg har i hvert fald prøvet mit bedste, og folk kan jo også gå ind og ændre noget, hvis de mener det er for meget til den ene eller anden side (i dette tilfælde pro-Anima).

--Dennis Laursen 31. jul 2006 kl. 17:13 (CEST)

Fair nok. Jeg har nu gjort et forsøg på at omforme teksten så den fremstår mere neutralt. Jeg har tilladt mig at fjerne QA-skabelonen, siden jeg selv satte den.--Mikael V 2. aug 2006 kl. 21:33 (CEST)
Okay, det ser fint ud. Men jeg er ikke så tekninsk - hvad er en QA-skarbelon?
Nåå, det må være den der "POV"-ting, med at der var uenighed om artiklens neutralitet, ikke?
--Dennis Laursen 5. aug 2006 kl. 14:37 (CEST)
Jo, det var POV-skabelonen jeg mente. Jeg kom til at blande tingene sammen i min sidste kommentar. QA-skabelonen er anderledes.--Mikael V 6. aug 2006 kl. 16:59 (CEST)
Okay. Jeg har ikke styr på alle de der skabeloner, så du kan sagtens godt snyde mig! :)
--Dennis Laursen 6. aug 2006 kl. 17:10 (CEST)

Kendte danske dyrevenner og vegetarer?[rediger kildetekst]

Jeg har nok lidt svært ved at se relevansen af afsnittet med "Kendte danske dyrevenner og vegetarer". Hvis de har en eller anden form for tilknytning til foreningen eller offentligt har udtrykt støtte er de nok relevante, men det nævnes der jo ikke noget om. Og hvis de ikke har, så virker det lidt som en liste, der skal kaste glans over foretagende, hvilket jo ikke vil være NPOV. --Heelgrasper 9. aug 2006 kl. 18:06 (CEST)

Jo, rigtigt nok. Men jeg syntes nu alligevel, at det er meget spændende, at have sådan en liste. Men faktisk så har flere af navnene faktisk været med i Animas kampagne, f.eks. Helena Christensen som har medvirket i nogle af Animas tidligere flyers, og Kira Eggers har også medvirket i et interview i et tidligere nummer af Dyrenes Stemme. Så helt irrelevant ville jeg ikke sige listen er. Listen kan jo også bruges til ligesom at få indsigt i hvilke kendte danskere, som er dyrevenner. Ellers er det somsagt, mest fordi det er interessant, at jeg har tilføjet den.
--Dennis Laursen 9. aug 2006 kl. 18:31 (CEST)