Diskussion:Anne Grete Holmsgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvor er historien om hvorfor hun fik frataget sin parlamentariske immunitet? Mener det har været her. NyrupRasmussen 1. nov 2008, 21:54 (CET)


"Har været stærkt kritiseret" - af hvem og hvornår? --Palnatoke 11. nov 2005 kl. 14:58 (CET)

Op igennem 80’erne og 90’erne. Hovedsagligt af Berlingske Tidende og Jyllands Posten samt diverse jødiske organisationer og fortalere. Det er en ofte forekommende eksempel ved debatter om venstrefløjens antisemitisme, hvorfor der, så længe der ikke tage stilling, bør være et afsnit om dette.
E.g.
Berlingske:
http://www.liberator.dk/art-detail.asp?A_id=323
JP:
http://www.nuerdetnok.dk/artikler/JyllandsPosten%20-%20J%F8dehad.htm
Rune X2 11. nov 2005 kl. 15:08 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:13 (CEST)