Diskussion:Are You Dead Yet?

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Are You Dead Yet? er en fremragende artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende fremragende som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Are You Dead Yet? er en del af det anbefalede emne Children of Bodoms diskografi.
Artiklen Are You Dead Yet? har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 34, 2011.

 

Huskeliste for Are You Dead Yet?: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
FA FA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

LA afslået[rediger kildetekst]

Man kan altså ikke udnævne artikler hvor man selv har bidraget væsentligt hvilket denne redigering af udnævner Lhademmor må siges at være. --Broadbeer, Thomas 12. jun 2008, 18:03 (CEST)

Så vidt jeg kan se var det HenrikRomby der vedtog den ?? [1] --Hejsa 12. jun 2008, 18:06 (CEST)
Den var ikke indsat på hverken Wikipedia:Lovende artikler eller Wikipedia:Lovende artikler efter dato og det var Lhademmor der satte lovende ind på siden, så det er lidt plumret hvem der udnævnte den. --Broadbeer, Thomas 12. jun 2008, 18:20 (CEST)
Det skal nævnes, at HenrikRomby vedtog artiklen som LA den 10. juni, men glemte at sætte {{lovende}} ind på hovedsiden. Denne skabelon blev indsat af Lhademmor den 11. juni. --‎‎‎‎CThure 12. jun 2008, 20:11 (CEST)
...Og jeg indsatte den netop fordi HenrikRomby havde glemt det. Det må formodes at knægten var på druk læste til eksamen, og var blevet uklar i hovedet. Uanset hvad var jeg selv så uvant med hele LA-processen at jeg ikke tænkte over at den også skulle indsættes andre steder. --Lhademmor 12. jun 2008, 23:38 (CEST)
Jeg tør ikke sige hvad der er sket, men hvis han har været uklar i hovedet kan det da diskuteres om han overhovedet burde udnævne det (okay, jeg beklager meget det bliver lidt som at bagtale, men det er trods alt en realititet - ikke ment personligt!) --Anigif 12. jun 2008, 23:44 (CEST)
Anigif, det var vist lidt en joke :-) Damn it, jeg må gøre det tid en vane ikke at redigere Wikipedia når jeg er stiv... Anyway, jeg har gendannet til den oprindelige version. Broadbeer, det VAR HenrikRomby der vedtog den. Snak med ham. --Lhademmor 12. jun 2008, 23:47 (CEST)
Jaa.. Nok ikke den bedste kombination. Men har han ikke nomineret den 100% må der da være noget om det --Anigif 12. jun 2008, 23:51 (CEST)

hästfittan[rediger kildetekst]

"Indspillet April - maj 2005 Finnvox/Hästfittan Finland/Sverige"

you danish guys should check this up, hästfittan in swedish means horse-pussy.

sorry for the profanity (Skrev 213.89.128.252 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Actually we know that. It even says so in the article. Thanks for the heads-up, though. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 6. feb 2009, 08:06 (CET)