Diskussion:Arnhem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

MesserWoland slettede Image:Arnhem_skyline_rhineview.jpg: In category [[:category:Unknown as of 14 March 2007|Unknown as of 14 March 2007]]; not edited for 7 days;

-- CommonsTicker 21. mar 2007 kl. 11:12 (CET)

Demografi[redigér wikikode]

Det er ikke min opfattelse, at det nedenstående afsnit i sin form alene gavner artiklen nævneværdigt. Derfor tillader jeg mig at parkere det her indtil videre. --|EPO| COM: 10. jul 2011, 14:29 (CEST)

Befolkningsudvikling[1]:

Det viser dog bevægelsen af indbyggertallet? Synes at dette er interressant --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 10. jul 2011, 15:02 (CEST)
Jeg mener blot, at den ovenstående graf ikke skal stå alene. Det ville være oplagt med et tekstafsnit, der beskrev, hvorfor udviklingen er gået sådan. Det er bestemt relevant at medtage befolkningsudviklingen i en beskrivelse af byens historie og udvikling, men grafen alene fortæller ikke nogen historie. --|EPO| COM: 10. jul 2011, 15:05 (CEST)
Ah ok. Tak for svaret. Jeg skal se hvad jeg kan skrive om det --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 10. jul 2011, 16:48 (CEST)