Diskussion:Arreskov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvis med "(1241-1264) prins Abel" er ment Abel søn af Valdemar Sejr og dronning Berengaria og Konge af Danmark (1251-1252) så kan dette ikke passe, fordi han: 1. Abel ikke var "prins" hele tiden, 2. ikke var i besiddelse af det hele tiden (det blev indtaget af kong Erik 5. plogpenning i 1248 og 3. Abel døede i 1252.......

Jeg har rettet det, jf den eneste kilde der er angivet (Danske Herregårde). Listen har dog en del navne, som ikke fremgår af denne kilde - fx 2xHardenberg i 1400-tallet, hvilket virker tvivlsomt. Jeg lader dem stå, men man kunne overveje t bringe listen fuldstændig i sync med kilden - hvilket dog kunne give copyright-problemer. NisJørgensen (diskussion) 2. apr 2018, 20:48 (CEST)