Diskussion:Asger Jorn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tilladelse er giver mundtligt fra Museum Jorn - og vil hurtigst muligt blive fremsendt skriftligt.Camus-it 29. mar 2010, 19:09 (CEST)

Er nu i besiddelse af skriftlig tilladelse fra Museum Jorns direktørCamus-it 6. apr 2010, 12:17 (CEST)
OTRS Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias OTRS-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (OTRS-konto kræves).

14 marts er det 100 året for Asger Jorns fødsel, og artiklen vil få rigtigt mange læsere, fordi der vil være meget medie omtale af Jorn, men den danske artikkel er betydelig ringere end feks. den engelske ??? 84.120.159.43 28. dec 2013, 12:50 (CET)

Du har helt ret - artiklen vil formentlig få en hel del læsere op til 100 året. Har du selv mulighed for at udvidede artiklen (gerne med inspiration fra den tilsvarende engelske artikel eller som en oversættelse) vil det være fint. Wikipedia skrives som bekendt af frivillige, så vi er afhængige af, at nogen sætter tiden af til at forbedre artiklerne. Artiklen om Asger Jorn bør have prioritet. Pugilist (diskussion) 28. dec 2013, 12:56 (CET)