Diskussion:Avocado-kuren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der nogen der kan fortælle hvad der er reklamerende og hvad der er uencyklopeæisk ved artiklen? (Skrev Almenbruger (diskussion • bidrag) 30. apr 2009, 21:18. Husk at signere dine indlæg.)

Så forstår jeg bedre, hvorfor Bruger:ChrisMacDonaldHjælp:Nybegynderforum skrev om, at artiklen igen var blevet kaldt reklamerende; der var i virkeligheden tale om dels en anden bruger(?), dels et andet navn på artiklen.
Men jeg skal gerne give forklaring på begge skabelonerne, selv om jeg ikke har sat dem på: Den er reklamerende på grund af de to sidste sætninger ("energi-bombe", brugen af "du" og "dig"). Den er samtidig uencyklopædisk, igen på grund af tiltaleformen, men i meget højere grad fordi kuren er helt ny og dermed stort set ukendt i den brede befolkning. På samme måde fjerner vi også garagebands og wannabes inden for alle brancher. Hvis denne kur er så fantastisk, og der er gået nogle år, hvor kuren er omtalt - og der også har været neutralt indstillede personer, der har vurderet kuren, så kan vi måske tale om det igen. Derfor er f.eks. Atkins-kuren ok her.
Jeg er fortsat fuldstændig enig i vurderingen, også selv om faserne er fjernet fra beskrivelsen. --Arne (Amjaabc) 30. apr 2009, 21:56 (CEST)