Diskussion:Azer Bušuladžić

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Azer Busuladzic)
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ikke født i Kolding.[rediger kildetekst]

Transfermarkt.com er verdens mest utroværdige kilde. Prøv at læs allerede indsatte kilder, som alle fortæller noget andet end Kolding. --Pixi Uno (diskussion) 17. jan 2014, 13:49 (CET)

Den er da god iforhold til antal spillede kampe og transfers? Fodbold-fan (diskussion) 17. jan 2014, 13:56 (CET)

Og kilde på han er født i Bosnien?

Nogen gange, men må aldrig stå alene. PS. Husk at læse den allerede indsatte tekst, og tilhørende kilder, inden du begynder at indsætte falske oplysninger, i dette tilfælde en meget vigtigt punkt, som fødested. --Pixi Uno (diskussion) 17. jan 2014, 14:01 (CET)

Har sammenlignet transfermarkt.com med mange andre troværdige sider, den er altså så troværdig som dem, måske halter den lidt med landskamp information, men ellers passer oplysningerne? Så kan ikke forstå du siger den er utroværdig. Det er den enkleste hjemmeside.. Fodbold-fan (diskussion)