Brugerdiskussion:Fodbold-fan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Fodbold-fan! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 24. aug 2013, 19:39 (CEST)

Fodboldspillere[rediger kildetekst]

Hej Fodbold-fan. Det er dejligt at se at du gør en indsat vedrørende fodboldspillere. Men kan jeg få dig til følgende ting når du opdaterer?

  1. Ikke tilføje flag i infoboksene - de hører ikke til der. Skulle der alligevel være nogle, må du meget gerne fjerne dem igen.
  2. Når du skriver kampene op må det gerne være på følgende måde:{{0}}30 {{0|00}}(0)<br />100 {{0|00}}(0)<br />{{0|00}}1 {{0|00}}(0). Som du kan se så skrives X-cifre med {{0|00}}, XX-cifre skrives med {{0}} og XXX-cifre skrives uden skabelonen.
  3. Tilføje skabelonen {{Aktiv fodboldspiller}} i bunden af artiklerne, hvis det drejer sig om en spiller der stadig er aktiv.

Ellers rigtigt godt arbejde indtil videre. Tusinde tak for det. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2013, 19:26 (CEST)

Hey! Tak for feedback. Det skal jeg nok gøre frem over Fodbold-fan (diskussion) 25. aug 2013, 19:32 (CEST)
Det var så lidt. Og hvis du har nogle spørgsmål, så skal du bare sige til :D mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2013, 19:35 (CEST)

Hej. Hvis jeg f.eks. tagger

eller et hvilket som helst andet hold, vil der i bunden af siden dukke en liste frem med spillerne fra AC Milan, som der korrekt også skal, MEN.. Den trup der vises i bunden af siden, er en gammel trup. Så spørgsmålet er: Hvordan ændrer jeg på den trup som kommer til at stå der nede når jeg skriver fx.

?? Håber jeg fik formuleret spørgsmålet godt nok, ellers må du bare spørge igen. Fodbold-fan (diskussion) 26. sep 2013, 15:19 (CEST)

Hej Fodbold-fan. Fedt med dine redigeringer. :-) Du ændre trup-skabelonerne som {{AC Milan Trup}}, finder du dem altid hvis du kigger helt nederst på redigerings-siden. - eller kan man også finde den hvis du skriver 'Skabelon:' foran navnet. Fortsat god skrivelyst. Mvh. Pixi Uno (diskussion) 26. sep 2013, 15:32 (CEST)
Hej. Boksen med AC Milan-truppen er en skabelon, som du kan finde og redigere under Skabelon:AC Milan Trup. Håber det hjalp. mvh Kwey09 (diskussion) 26. sep 2013, 15:29 (CEST)

Hvorfor er der ingen af jer der begynder med at oprette sider til nogle af de rigtig rigtig mange spillere som ikke har en side? :) bare et forslag Fodbold-fan (diskussion) 27. sep 2013, 15:01 (CEST)

Du opretter en ny side ved at klikke på det røde link, skrive teksten og gemme siden. Et smart måde at sikre en god opbygning af artiklen er at kopiere grundindholdet fra en anden artikel (fx den om Mario Balotelli) og ændre indholdet til den spiller du ønsker at skrive om. Kwey09 (diskussion) 27. sep 2013, 15:31 (CEST)

Det var ikke et spørgsmål, det var et forslag til jer, jeg ved godt hvordan man laver en side, men jeg er igang med så meget andet :) Fodbold-fan (diskussion) 27. sep 2013, 15:43 (CEST)

Du kan efterspørge fodboldspillere på Wikipedia:Efterspurgte personer, hvis du ønsker nogen bestemte oprettede. Mvh Asger1995 (diskussion) 27. sep 2013, 15:54 (CEST)

Det ikke så meget om JEG ønsker det, og det er ikke nogle bestemte, bare sådan generelt mangler der rigtig rigtig mange Fodbold-fan (diskussion) 27. sep 2013, 16:01 (CEST)

Vi mangler sku nogle der kan oprette nogle nye sider til de mange fodboldspillere der ikke har en side og vi mangler nogle som kan skrive noget mere tekst til de nuværende fodboldspillers sider.. jeg sidder og opdatere dem alle, så har travlt nok. Fodbold-fan (diskussion) 29. sep 2013, 00:10 (CEST)

Vi er desværre kun et lille antal aktive brugere på dansk Wikipedia, og deraf er det sikkert kun et fåtal, der er rigtigt interesseret i fodbold. Personligt er jeg meget interesseret i fodbold, men jeg er også interesseret i andre emner som geografi, musik og film, og pt. lægger jeg min wiki-indsats andre steder. Et "problem" med fodboldspillere er også, at der bliver ved med at dukke nye talenter op, så man kan bare blive ved og ved med at skrive nye, relevante artikler. Jeg er - i lighed med andre - glad for den indsats, som du lægger i opdateringen af eksisterende artikler; det er jo også et nødvendigt arbejde. Jeg tror, den bedste indstilling er at glæde sig over det arbejde, der bliver gjort, frem for at ærgre sig over det, der ikke bliver gjort. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. okt 2013, 19:53 (CEST)

Har lavet et par nye sider, som du evt. kunne skrive en LILLE smugle mere tekst til hvis du er interesseret? Fodbold-fan (diskussion) 6. okt 2013, 01:14 (CEST) Kan ikke finde ud af at lave andre sprog henvisninger, nogen der kan gøre det på de nye sider jeg har oprettet? Fodbold-fan (diskussion) 7. okt 2013, 00:15 (CEST)

Hejsa,
Sproghenvisningerne sættes på ved at klikke på linket aller nederst til venstre under "sprog", hvor der står "tilføj links". Når du klikker kommer en boks op, hvor du under "sprog" kan skrive "English", og i "side" skriver du herefter navnet på artiklen på engelsk Wikipedia. Det vil for fodboldspillere som regel være spillerens navn. Herefer vælger du "tilføj", og så er det på plads. Pugilist (diskussion) 7. okt 2013, 00:49 (CEST)

Det ville være dejligt hvis du/I tilføjede mere tekst til de ny oprettede sider, tak. Kan ikke nå det hele selv :) Fodbold-fan (diskussion) 7. okt 2013, 01:57 (CEST)

Nogen der kan ændre navnet på denne artikel? https://da.wikipedia.org/wiki/Moussa_Demb%C3%A9l%C3%A9 Den skal hedde Mousa Dembélé og ikke Moussa Dembélé Ved ikke hvordan man gør, så nogen der kan forklare mig det? Fodbold-fan (diskussion) 7. okt 2013, 23:15 (CEST)

Til højre for "redigerings-knappen" kan du via en pil vælge "Flyt". Her vælger du artiklens nye navn under "til ny titel" og giver en begrundelse for flytningen nedenfor. mvh Kwey09 (diskussion) 7. okt 2013, 23:19 (CEST)

Et par tips[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 6. sep 2013, 17:10 (CEST)
Hejsa. Husk venligst "Opsummér redigering", det gør det nemmere for dine medskribenter at se hvad der sker. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. sep 2013, 20:45 (CEST)
Hej igen. Husk det nu. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. sep 2013, 14:41 (CEST)

Hej, tak for din hjælp, men skal vi ikke bare sige at du passer dig selv, og jeg passer mig selv :)(Skrev Fodbold-fan (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, du passer ikke bare dig selv. Du redigerer på Wikipedia, og andre brugere følger med i de løbende redigeringer. Det er derfor en hjælp, at der sker en opsummering af dine redigeringer som venligt henstillet af Knud Winkelmann. Henvendelsen til dig var ikke flabet, hvorfor dit svar ikke er særlig velvalgt. Pugilist (diskussion) 25. sep 2013, 15:23 (CEST)
Jeg vil også gerne henstille til, at du lige får opsummeret dine redigeringer. Hav en god weekend. Mvh Asger1995 (diskussion) 27. sep 2013, 18:16 (CEST)

WikiProjekt Fodbold[rediger kildetekst]

Hejsa. Du laver et godt arbejde mht. fodboldartikler. Jeg vil derfor oplyse dig om, at Wikipedia har et projekt omkring fodbold, hvis du da ikke vidste det i forvejen. Du kan finde det her. Mvh Asger1995 (diskussion) 9. sep 2013, 19:22 (CEST)

Hej. Datoer skrives med små bogstaver, og ikke 1. Juli 2013, men 1. juli 2013. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 17. sep 2013, 16:01 (CEST)

random Fodbold-fan (diskussion) 17. sep 2013, 16:09 (CEST)

Skal ikke slette...[rediger kildetekst]

Du skal ikke slette wikilink som eks. forsvar -> Forsvar. Desuden skal du ikke fjerne skabelonen {{dato}}, da den er et godt redskab til dem som ikke kan finde ud af at formatere datoer korrekt, ligesom opdatering er meget lettere. --Pixi Uno (diskussion) 25. sep 2013, 21:14 (CEST)

Maskinoversættelse er ikke ønsket[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har markeret dine oprettede artikler med {{dåsedansk}} da sproget er ufatteligt ringe. Maskinoversættelser ala Google Translate er ikke ønskede, og vil blive slettet hvis ikke sproget bliver forbedret. --Pixi Uno (diskussion) 8. okt 2013, 22:23 (CEST)

Hej. Jeg må indrømme at jeg bruge maskine oversættelse, og det kan være der er grammatiske fejl, men ude for maskineoversættelsen, skriver jeg med egne ord teksten. Jeg er uenig i at sproget er ringe. Fodbold-fan (diskussion) 8. okt 2013, 22:25 (CEST)

- flere steder har det intet med dansk sprog eller grammatik at gøre. - så helt ringe dansk er det ikke, da det ikke er dansk sprog. :-) --Pixi Uno (diskussion) 8. okt 2013, 22:29 (CEST)

Jeg får rettet de grammatiske fejl (det går lidt stærkt engang imellem) også må det være det. Jeg skriver selv teksten ud for maskine oversættelsen. Bedre kan jeg ikke gøre det Fodbold-fan (diskussion) 8. okt 2013, 22:31 (CEST)

Hvis du bliver ved med det der dåsedansk, så bare slet det, så må du selv lave de 1000000 artikler om de fodboldspillere den danske wikipedia ikke har, værsgod så :) overlader tjansen til dig Fodbold-fan (diskussion) 8. okt 2013, 22:33 (CEST)

Artikler skal skrives på dansk og uden inkludering af maskinoversat tekst, hvilket er en vigtig norm på Wikipedia. --Pixi Uno (diskussion) 8. okt 2013, 22:36 (CEST)

Tror ikke du forstår hvad jeg skriver. Jeg ser efter maskineoversættelsen for at få en ideé om hva teksten omhandler. Derefter skriver jeg teksten med egne ord. Er det gjordt klart nok nu for dig? Fodbold-fan (diskussion) 8. okt 2013, 22:38 (CEST)

Hejsa. Hold kæft hvor er det fedt at se dine redigeringer. De er så tiltrængt. Ærbødigt tak!! En lille ting... du fjerner flag i infoboks. Det behøves du ikke, da de som oftest bliver genindsat. Ved godt at du i din velkomst blev bedt om at fjerne dem, men den holding som brugere gav dig, står han alene med. Det har aldrig været nævnt eller diskuteret. Samme bruger fortalte dig også at du skulle indsætte vedkommendes skabelon "aktiv fodboldspiller'. Denne skabelon er blevet slettet fra Wikipedia, da den var nonsens og overflødig. Slutteligt, så hvis du møder en infoboks med 'billedstørrelse'... så bare slet hele linjen, da da-wiki ikke bruger 'tvungen billedstørrelse'. Infoboksen er lavet til at selv lave en ensartet størrelse på billeder... og parametret bliver snart helt fjernet fra infoboksen. Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 17. okt 2013, 02:24 (CEST)

Hej. Det jeg glad for at høre. Har altid syns at wikipedia har været den bedste side at søge info, men med den danske indsats på den danske wikipedia kunne man ikke finde mange nyttige oplysninger, så der er jo en der må gøre det til en side med nyttig info mht. fodboldspillere ;) Efter jeg har opdateret vær enkelt spillers infoer, vil jeg oprette nye sider, så ved du det:)

Tak for feedback, og jeg skal nok huske at lade vær med at slette flag-ikonerne, det lidt ærgeligt jeg fik det modsatte af vide, da jeg har slettet rigtig mange. Hey Fodbold-fan (diskussion) 17. okt 2013, 02:31 (CEST)

Husk det med billeder, i stedet for at gøre dem større. :-) God dag. Pixi Uno (diskussion) 22. okt 2013, 09:54 (CEST)

Tip til Koder[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg kan se, at du er begyndt at indsætte kilder m.v. til artiklerne. Det er rigtig fint. Jeg så dog, at du brugte en kode "<!-- -->" - det giver imidlertid ikke en note (tværtimod skjuler koden teksten). Skal du indsætte noter, skal du bruge <ref>[http://webadresse Fodnotens tekst]</ref> i stedet. Og så skal du huske i bunden af artiklen, at indsætte en {{Reflist}}, hvis den ikke er der i forvejen. Held & Lykke. Pugilist (diskussion) 17. okt 2013, 23:45 (CEST)

Hej. Hehe perfekt! Skulle til at skrive ind og spørge hvordan det fungerede.. Har du rettet den artikel hvori jeg har indsat en kilde forkert? For ellers gør jeg det lige. Vh Fodbold-fan (diskussion) 18. okt 2013, 00:14 (CEST)

Jeg har rettet i Sölvi Ottesen; ved ikke om der er andre. Fortsat god aften :-) Pugilist (diskussion) 18. okt 2013, 00:16 (CEST)

Hej igen. Hvad er Eksterne henvisninger? Fodbold-fan (diskussion) 18. okt 2013, 00:45 (CEST)

Eksterne henvisninger er links til sider udenfor wikipedia. Det kan være links til eksempelvis en spillers profil på klubbens hjemmeside eller profilen på soccerway.com. Du kan læse lidt mere detaljeret på WP:EH. Pugilist (diskussion) 18. okt 2013, 11:02 (CEST)

Kunne du evt. tilføje lidt tekst til Luka Modric, da han er en stor spiller men med så lidt faktuelle oplysninger? Fodbold-fan (diskussion) 20. okt 2013, 01:47 (CEST)

Russiske navne[rediger kildetekst]

Stop venligst med at flytte artikler vedr. russiske navne. Engelsk og dansk sprog bruger ikke samme stavemåde. Der er jo en grund til at artiklerne er oprettet for mange år siden, med netop den stavemåde som er nu. --Pixi Uno (diskussion) 24. okt 2013, 01:13 (CEST) Iorden. Tak Fodbold-fan (diskussion) 24. okt 2013, 01:18 (CEST)

Læsepause[rediger kildetekst]

Jeg har givet dig en læsepause på 15 minutter. Tiden kan du bruge på at sætte dig ordentligt ind i tingene. - bl.a. hvordan man taler til hinanden, hvilket du ikke helt har forstået jf. dine bidrag på din egen og andres diskussionssider. Efterfølgende kan du begynde at rette dine egne fejlrettelser jf. tidligere diskussion om navne. --Pixi Uno (diskussion) 24. okt 2013, 01:26 (CEST)

Mogens Nielsen'er[rediger kildetekst]

Hejsa, jeg tænkte du måske vidste noget om Mogens Nielsen, han skulle være tidligere fodboldspiller, men der er også to andre indtil videre med det navn på den danske wiki, en skuespiller og én der vist nok spillede guitar; det er da muligt han er multikunstner...men.. på forhånd tak ;) TherasTaneel (diskussion) 28. okt 2013, 02:48 (CET) Hej - tak for du henvender dig, dejligt at se :) Jeg har dsv. ikke så meget viden indenfor dansk fodbold.. Det lige mit ømme punkt, hehe. Men jeg ville råde dig til at istedet for at bruge tid på tidligere fodboldspillere, så istedet brug din tid på at oprette nye sider om de nye unge spillere.. Eller redigere på de nuværende spillere. Jeg tror ikke der er så mange der søger info omkring en tidligere Esbjerg spiller, men hellere om et ungt talent fra midtjylland ;) Bare et råd dude Fortsat god arbejdslyst :) Fodbold-fan (diskussion) 28. okt 2013, 02:56 (CET)

Røde links[rediger kildetekst]

Hej!

Det er helt rimeligt at betragte røde links som grimme, men dels er det godt at linkene allerede er der, når artiklerne en gang kommer, dels kan Speciel:Hvad linker hertil (som findes i venstrekolonnen) bruges til at se, hvilke artikler, der har links til artiklen. På denne måde kan man opdage om der er links, som ikke skulle være der eller om der mangler links, man forventede at finde. --Palnatoke (diskussion) 10. nov 2013, 20:22 (CET)

Fodbold-Barnstar
Du får denne barnstar for dit kæmpe arbejde med at opdatere artikler om fodboldspillere. Godt arbejde! Pixi Uno (diskussion) 15. nov 2013, 21:26 (CET)


Egne meninger.[rediger kildetekst]

Hej. Du skal huske at skrive neutralt og ikke komme med egne meninger, som i Morten1997 (diskussion) 5. jan 2014, 20:46 (CET)8&oldid=7295778 denne redigering. Desuden er ét wikilink nok, og du behøves altså ikke at lave link på samtlige gange eks. en klub bliver nævnt i en artikel. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 19. dec 2013, 15:58 (CET)

Jeg gentager!! Dine egne meninger er helt og aldeles uinteressante, og høre ikke til på Wikipedia. Jeg vil igen igen igen henstille dig til at skrive neutralt! - og igen igen igen. Et ord skal IKKE wikilinkes hver gang det er nævnt i en tekst. Jeg har lavet denne redigering, og slettet en masse vrøvl, pov etc. --Pixi Uno (diskussion) 7. jan 2014, 18:12 (CET)

Hvad mener du? Har da ikke skrevet nogle egne meninger???????? - og hey, slap dog lidt af!! Fodbold-fan (diskussion) 7. jan 2014, 19:12 (CET) Syntes du overreagere!! Vær hellere glad for, at nogle gider gøre det store arbejde, jeg gør! Så slap af makker Fodbold-fan (diskussion) 7. jan 2014, 19:17 (CET)

Vil du ligne falde lidt ned, og forholde dug til tingene i stedet for. Det er ikke Wikipedias opgave at forholde sig til om noget er godt, skidt, klogt, heldigt eller andet. - jf. som du havde gjort i den indsatte tekst om PC.
- og forhold dig så til stilmanualen. Bla. med wikilinks, og de tips om indsættelse af kilder nedenfor. --Pixi Uno (diskussion) 9. jan 2014, 22:15 (CET)

Jeg aner seriøst ikke hva du fabler om, og du er så vidt jeg ved den eneste der har noget negativt at sige om mit arbejde på Wikipedia ;) Så det tager jeg ikke så tungt, for ved ikke hvad du snakker om, og det mener jeg. Fodbold-fan (diskussion) 10. jan 2014, 23:15 (CET) Du fokusere sku' kun på de små ubetydelige fejl jeg laver, og ikke hvilket stort arbejde jeg laver. Mærkeligt at en adminstrator ikke giver ros og opbarkning men vælger at hakke på en af sine brugere for små ubetydelige fejl! Fodbold-fan (diskussion) 10. jan 2014, 23:17 (CET)

Små tips vedr. fodboldspillere[rediger kildetekst]

Hej. Her er et par små tips vedrørende de mange artikler omkring fodboldspillere. Forsæt det gode arbejde! Mvh --Morten1997 (diskussion) 5. jan 2014, 11:28 (CET)

  • Efter en sætning som følgende: XX er en xx fodboldspiller,... Husk kommaet
  • Klubkarriere er i et ord
  • Når du laver ==, så husk mellemrummet
  • Når du besrkiver de forskelliges spilleres klubtid, så skriv det navn i overskriften, som klubben har af navn på da.wiki.
  • Hvis du laver referencer på dine artikler (super at du gør det), så skriv det som <ref>xxxxxxx</reff>, altså uden [], for så bliver linket mere informationsrig.
  • Der skal helst ikke være mellemrum mellem infoboksen og den efterfølgende brødtekst.
  • I indledningen skriver du til tider, spiller for Serie A-klubben. find muligvis en anden måde at angive klubbens liga/land. Det bliver fint på en.wiki, men knapt så godt på da.wiki.


Kommentar til Mortens råd:
Hvis du vil lave referencerne perfekte, vil jeg foreslå, at du kigger på {{cite web}}. En minimumudgave af denne bruger parametrene: url, title, publisher og accessdate (se fx Årets Sportsnavn, hvor jeg netop har sat denne på). Hvis linket har en tydelig datoangivelse, fx en avisartikel, kan man også bruge parameteren 'date', og tilsvarende med 'author', hvis skribenten er klar.
Jeg synes ikke der er noget problem i at skrive "spiller for Serie A-klubben".
Men i øvrigt er jeg enig med Morten i, at du gør et godt stykke arbejde! Du må nok bare acceptere, at den opgave, du har påtaget dig, konstant er op ad bakke, og at det bare aldrig bliver i nærheden af færdigt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jan 2014, 11:56 (CET)
Med hensyn til det med at indsætte kilder, så kan denne hjemmside hjælpe en hel del med opsætningen. Mvh Asger (diskussion) 5. jan 2014, 11:59 (CET)

Hej - jeg takker for jeres feedback, fedt at se, at nogle lægger mærke til mit arbejde! Skal prøve at være obs på jeres råd fremover, det lover jeg! Fodbold-fan (diskussion) 5. jan 2014, 14:36 (CET)

Godt at høre. Dejligt, at du hjælper til på Wikipedia med din fodbold-viden. Mvh Asger (diskussion) 5. jan 2014, 16:22 (CET)

Patrick Olsen er blevet en rigtig god artikel, hvor de forskellige tips virkelig er blevet indarbejdet. Godt at se. --Morten1997 (diskussion) 5. jan 2014, 20:41 (CET)

  • Lige en mere: Normalt er referencen/kilden til en påstand efter tegnsætningen, ikke før. Mvh --Morten1997 (diskussion) 5. jan 2014, 20:46 (CET)

Skal lige have den i en mere uddybende version, forstod det ikke. Fodbold-fan (diskussion) 5. jan 2014, 22:11 (CET)

Kilden indsættes efter det punktum, som er efter den sætning kilden er til. Her er et eksempel: Ronnie Schwartz er kåret i 2010 af TV2 Sporten, som den bedste fodboldspiller i Danmark.(kilde) Her indsættes kilden efter punktummet. Mvh Asger (diskussion) 5. jan 2014, 22:26 (CET)

Ok tak Fodbold-fan (diskussion)

Selv tak for dit rigtig gode arbejde med fodbold-artikler her på Wiki. Mvh Asger (diskussion) 5. jan 2014, 22:36 (CET)

Dejligt med noget positivt feedback fra jer modsat diskussionen oven over denne.. Det er åbenbart ikke alle der er tilfredse med mit store arbejde! Takker igen ;) Fodbold-fan (diskussion) 8. jan 2014, 14:19 (CET)

Hejsa Fodbold-fan. Jeg kan se, at du ofte har spørgsmål vedr. forskellige ting her på Wikipedia. Du kunne overveje at benytte dig af Wikipedias chat, hvor mange rigtig gerne vil svare på spørgsmål og hjælpe. Man kan tale om alt mellem himmel og jord på chatten. Du kan læse om det på Hjælp:IRC. Udover det ville jeg gerne sige tak for dit gode arbejde. Mvh Asger (henvendelse) 17. jan 2014, 14:46 (CET)

Hej Asger - bliv endelig ved med at komme med gode tips som disse, da jeg stadig er relativt ny! Takker dig 1000 gange! Fodbold-fan (diskussion) 17. jan 2014, 20:19 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Kongerækken (diskussion) 20. jan 2014, 14:37 (CET)

Læser du?[rediger kildetekst]

Hej. Læser du den allerede indsatte tekst i artiklerne, inden du redigere, eller er du på ren automatpilot. Det er desværre blevet lidt for tit jeg kommer forbi redigeringer fra din side, som viser sig at være forkerte. Jeg vil fremadrettet bede dig om at være mere grundig, så vi undgår at Wikipedia fortæller forkerte oplysninger. Sandheden er mest interessant og brugbar. --Pixi Uno (diskussion) 20. jan 2014, 15:01 (CET)

Hej - jeg vil forsvare mig med at sige, at det gør jeg, men må indrømme at det går lidt hurtigt ;) Skal nok være lidt mere obs på det fremover :) Fodbold-fan (diskussion) 20. jan 2014, 18:30 (CET)

- fortæller dig at Kevin Mensah er angriber?--Pixi Uno (diskussion) 28. jan 2014, 22:07 (CET) Positioner betyder hvor han kan bruges på banen, og ikke hvad han bruges som i hver kamp.. Han kan godt spille på toppen, og det har han også gjort før ;) Har også kilder Fodbold-fan (diskussion) 28. jan 2014, 22:10 (CET)

Michael Gravgaard har både spillet som angriber og målmand, men det er ikke ensbetydende med at han er angriber eller målmand. Jeg spurgte dig om hvem der påstår at KM er angriber. --Pixi Uno (diskussion) 28. jan 2014, 22:14 (CET)

JEG påstår, at han kan spille og har af og til spillet som angriber.. Hvis det er så stort et problem, så fjern det ;) Jeg er sikker på han har spillet der oppe et par gange..

Ergo er dit første svar usandt. - noget andet er, som du har fået fortalt mange gange. DIN personlige mening er aldeles uinteressant og uvedkommende. Udfra dit svar her og tidligere svar, vil jeg sætte en kæmpe stort spørgsmålstegn ved pålideligheden i din redigeringer. Hvis der fremover ikke kommer pålidelige kilder på dine redigeringer, vil de blive annulleret. Wikipedias troværdighed stor øverst, hvorimod dine personlige betragtninger er helt nederst. --Pixi Uno (diskussion) 28. jan 2014, 22:26 (CET)

Du bør fatte, at jeg ikke kommer med nogle meninger, jeg har kilder på hele lortet! Det sygt at når man gør sådan et stort arbejde, at du på ingen måder viser bare en smugle tilfredshed.. Gad vide om nogle gjort så stort et arbejde som jeg gør? Det kan jeg svare dig, det er der ikke, for de fleste udlandske fodboldspilleres sider var ikke blevet opdateret i op til 5 år! Taknemmeligheden mangler ! Fodbold-fan (diskussion) 28. jan 2014, 22:28 (CET)

Du siger jo selv at du ingen kilder har på ovennævnte, selvom du starter med at påstå det modsatte. Jeg er skam taknemmelig - MEN - jeg går meget op i at redigeringer er korrekte, så vidt mulig pålagt pålidelige kilder. Du skal ikke påstå noget udfra dine egen opfattelse af ting, og så indsætte oplysninger på Wikipedia. Bedre en artikel ikke er opdateret, end den viser ukorrekte og falske oplysninger. Jeg har efterhånden fanget mange af dine redigeringer som ikke er helt synkron med virkeligheden. Håber ikke det vil fortsætte, for snakker vi helt andre ting, end en lille diskussion her. --Pixi Uno (diskussion) 28. jan 2014, 22:36 (CET)

Hør nu her makker, jeg sidder ikke og digter noget selv, jeg har kilder på alt, tror du selv jeg kan huske hvor mange kampe hver enkelt fodboldsspiller har spillet? Jeg skriver ikke noget der er ukorrekt, og hvis jeg gør, så må det være kildernes skyld, og ikke min. Har for det meste mindst 2 kilder på det jeg skriver om, makker! Ellers, så prøv og spørg en anden gut, om han gider at bruge tid på at indsætte kilder (som er så besværligt) når han skal rette flere tusinder af spillere. Fodbold-fan (diskussion) 28. jan 2014, 22:55 (CET)

Jeg snakker ikke om kampantal. Jeg snakker stadigvæk om det som denne diskussion startede med. Du må fremover sætte tempoet ned, og så indsætte kilder. Ellers aner man ikke hvorfra du har oplysningerne. Hvis du ikke gider dette, kan du afslutte med at påsætte {{km}}, hvorefter alle så er i sin gode ret til at annullere din redigering efter en rum tid. Kilder er og bliver MEGET vigtigt! - uanset hvor bøvlet du mener det er. Jeg vil fremover annullere dine markante ændringer, da der med rette kan rejses en smule tvivl om sandheden i disse, så længe du ikke gider at indsætte kilder, jf. din redigering om Kevin Mensah og mange andre af dine ikke helt korrekte redigeringer. --Pixi Uno (diskussion) 28. jan 2014, 23:15 (CET)

Jeg kan ikke gøre for, at kilderne fortæller mig noget lort.. Ved ikke om ikke du kan se det for dig selv, men hvad kan man gøre ved, at en kilde(r) fortæller en noget, som åbenbart i dit hoved ikke er rigtigt ? 90% af det jeg redigere og retter ved jeg personligt er rigtigt. De sidste 10% kunne du evt. rette, istedet for at tilbagestille det hele! Fodbold-fan (diskussion) 29. jan 2014, 14:00 (CET)

Du havde i går en god dag vedr. dine redigeringer. - men 90% er ikke den fulde sandhed. Der mangler lige de sidste 10%, før alt er godt. Husk at indsætte dine kilder, ellers er arbejdet 100% spildt. Ingen skal gætte sig til 10% usandheder, da det så er bedst at fjerne alt tvivl, hvilket gøres ved at annullere hele din redigering. --Pixi Uno (diskussion) 30. jan 2014, 02:51 (CET)

Hvem fortæller dig Christian Overby har spillet i FC Midtjylland? --Pixi Uno (diskussion) 30. jan 2014, 22:40 (CET) Sorry, har set det, den gad ikke at rette det da den påstod at den ikke lige kunne gemme. Det var en fejl men havde set en ;) Fodbold-fan (diskussion) 30. jan 2014, 22:48 (CET)

Hvornår er Carlos Shiralipour blevet forsvarsspiller, og hvilke kilde fortæller dig det? --Pixi Uno (diskussion) 2. feb 2014, 14:57 (CET)

Hej ;) - det stod her http://www.transfermarkt.co.uk/en/carlos-shiralipour/profil/spieler_128369.html?from=direktErgebnis Kan fornemme på vores samtaler at du er Viborg fan? :) Fodbold-fan (diskussion) 2. feb 2014, 15:11 (CET)

Nej. Tror bare du fremover skal nøjes med at skrive "main position", da alt andet er noget vrøvl... som meget på den side er. --Pixi Uno (diskussion) 2. feb 2014, 15:22 (CET)
Gentager gerne mig selv... den side skal ikke stå som eneste kilde, da den er behæftet med så mange fejl. --Pixi Uno (diskussion) 2. feb 2014, 15:27 (CET)

Jeg gentager også, at jeg har sammenlignet den med andre troværdige kilder, og den er forholdsvis troværdig ;) Jeg kan godt forstå, at du siger et jeg skal nøjes med main position, det vil jeg gøre fremover. Fodbold-fan (diskussion) 2. feb 2014, 15:40 (CET)

Infoboks fodboldspiller[rediger kildetekst]

Hej Fodbold-fan. Kunne du lokkes til at højrestille måltallene i infoboksene, for de er nemmere at sammenligne, når de står på den måde - lige som antal kampe. Det ser ud til, at du sætter {{00|0}} foran alle målantal, mens du varierer det foran antal kampe. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. feb 2014, 21:04 (CET)

Hej - Har lært det på den måde, men hvis din måde er mere rigtig, skal jeg nok forholde mig til dét ;) Tak for feedback Fodbold-fan (diskussion) 3. feb 2014, 21:06 (CET)

Prøv at læse lidt på kilderne[rediger kildetekst]

Jeg er lidt overrakset over den sikkerhed du bevæger dig med nogen gange. I denne redigering lægger du til grund, at en fodboldspiller først er begyndt at spille for en bestemt klub 3 år senere end hvad der ellers fremgår af tilgængelige kilder. Jeg kan se, at andre har tilsvarende observationer.

Det er fremragende, at du tager fat på de mange fodboldartikler, og du har gjort et godt stykke arbejde hidtil, men du bør nok være lidt mere omhyggelig i redigeringerne. Pugilist (diskussion) 5. feb 2014, 16:00 (CET)

Jeg kan se, at du foretager rettelse af F.C. København til FC København i flere artikler. Udover, at det er spild af tid, da linket fører det samme sted hen, så bedes du bemærke, at artiklen på Wikipedia er oprettet under F.C. København, hvilket den er, fordi det er klubbens navn. Det er muligt, at du synes det lyder federe med FC, men når klubben rent faktisk hedder F.C., så er det bedst at undlade at foretage disse ændringer. Pugilist (diskussion) 6. feb 2014, 16:10 (CET)

Fodbold i "år"[rediger kildetekst]

Hej Fodbold-fan. Jeg tænkte på om du kunne lokkes til at hjælpe med opdateringen (og oprettelsen) af siderne som Fodbold i 2013, Fodbold i 2014 etc.? mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2014, 13:24 (CET)

Goddag - Kan du give mig sån' en lille intro og en rolle? Mht. hvad jeg skal redigere, tilføje osv. Grunden til jeg skriver det sån' er, at jeg ikke har redigeret på sådan noget før, så det er nyt for mig ;) Fodbold-fan (diskussion) 21. mar 2014, 17:37 (CET)

Jamen det er sådan set bare opdateringsrolle. Som du kan se på 2013-udgaven, så burde alle turneringer være færdigspillet, men de er ikke opdateret. Jeg bruger som regel blot en.wiki til at følge den slags. 2014-udgaven bliver måske nemmere at opdaterer, da det kan gøres løbende som turneringerne afsluttes. Så der er i princippet bare opdatering, på samme måde som du gør med fodboldspillerne - det her er bare knap så ofte. mvh Tøndemageren (diskussion) 22. mar 2014, 11:04 (CET)

Jack Butland[rediger kildetekst]

Hvorfor slettede du dato for landsholdsopdatering i infoboks på Jack Butland? --Pixi Uno (diskussion) 23. mar 2014, 22:21 (CET)

Fordi jeg ikke kunne finde den nye dato der sku' stå der, så tænkte, at det ville være bedre hvis der ikke stod nogen dato, end hvis der stod en ukorrekt dato ;) Som du selv siger går vi meget op i det vi skriver er sandt :) Fodbold-fan (diskussion) 23. mar 2014, 22:24 (CET)

Kian Hansen[rediger kildetekst]

Nu har du så reduceret spillede kampe for Esbjerg til under 100. Hvorfor? --Pixi Uno (diskussion) 26. maj 2014, 15:49 (CEST)[svar]

- en ikke opdateret artikel er bedre, end en artikel som indeholder urigtige oplysninger. Har sagt det til dig 10000 gange, men det trænger åbenbart ikke ind. Hvis du ikke gider at læse artikel og kilder ordentligt, så er det bedre du holder fingerne helt væk. --Pixi Uno (diskussion) 26. maj 2014, 16:01 (CEST)[svar]

Du ved åbenbart ikke hvad du snakker om? Han har skam ikke spillet mere end 79 ligakampe for klubben inden han blev solgt. Han har i alt spillet 92, minus de 13 for hans nuværende = 79? Så hva fanden fabler du om? Han har spillet 119 kampe i alle turneringer for klubben inden han blev solgt, korrekt, men tjek lige din data op igen inden du flipper ud! Fodbold-fan (diskussion) 26. maj 2014, 16:14 (CEST)[svar]

Kilde? --Pixi Uno (diskussion) 26. maj 2014, 16:17 (CEST)[svar]

http://www.danskfodbold.com/spiller.php?ligaid=2001&spillerid=11187 http://www.transfermarkt.co.uk/kian-hansen/detaillierteleistungsdaten/spieler/91469 (national leagues)

Der står han i alt har spillet 92 ligakampe (minus de 13 fra denne sæson hvor han er på udlån = 79) Fodbold-fan (diskussion) 26. maj 2014, 16:19 (CEST)[svar]

Tak for svaret. Lige det jeg ventede på. Det viser jo blot i al sin tydelighed at du ikke læser hverken tekst eller kilde. Han har spillet 92 kampe i Superligaen, men springer let og elefant over den sæson hvor Esbjerg lige var nede og vende i 1. division.
Fremadrettet vil jeg uden at blinke med øjet, annullere dine redigeringer, hvis du ikke angiver en kilde på det du skriver. Det handler om tillid til informationerne på Wikipedia!! --Pixi Uno (diskussion) 26. maj 2014, 16:24 (CEST)[svar]

Ikke min skyld, at kilden ikke oplyser det korrekte. Fodbold-fan (diskussion) 26. maj 2014, 18:06 (CEST)[svar]

Du har tydeligt ikke forstået alvoren, eller ikke kan forstå den. Egentligt også ligegyldigt. Så længe du ikke viser tegn på at du vil vise de "kilder" du bruger, må tvivlen i dit tilfælde komme Wikipedia til gode. Derfor annullere jeg alle dine ændringer uden kilde, da ingen har mulighed for at kontrollere dine oplysninger, hvilket desværre er nødvendigt, da jeg ikke længere har tillid til dig. --Pixi Uno (diskussion) 29. maj 2014, 08:38 (CEST)[svar]
Du er blevet blokeret i én uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


- så stopper festen!! Har på få minutter fundet så mange alvorlige fejl i dine redigeringer, at der er et påtrængende behov for at gennemgå ALLE dine ændringer. Derfor er du blevet blokeret i én uge, så der er tid til at gennemgå tingene. Hvis der bliver fundet yderlige alvorlige utroværdige ændringer, vil jeg ikke udelukke at jeg løfter din videre deltagelse i projektet i plenum, for at høre om dansk Wikipedias troværdig skal sættes på spil på grund af dig. -- Pixi Uno (diskussion) 29. maj 2014, 08:51 (CEST)[svar]

Henrik Pedersen har stoppet karrieren. http://sporten.tv2.dk/2012-11-06-silkeborgs-m%C3%A5lkonge-stopper-karrieren

Christian Overby har jeg fulgt mine kilder. Her står der både han har spillet i Herning Fremmad samt FCM. Her står også antal kampe for bl.a. Jammerbugt FC: http://www.transfermarkt.co.uk/christian-overby/profil/spieler/50609#subnavi

Kenneth Perez er U-træner i ajax. http://sporten.tv2.dk/2012-07-09-kenneth-perez-ny-u-tr%C3%A6ner-i-ajax og ifølge http://www.transfermarkt.co.uk/kenneth-perez/profil/trainer/24787 er han i sommers blevet forfremmet til individuel træner. Hvis ikke mine kilder er troværdige, må du give mig nogle som er det. Jeg kan ikke gøre andet end at følge de kilder jeg har, medmindre du kan henvise mig til nogle bedre. Du laver alligevel ikke andet end at finde fejl på mig, så hvorfor bruger du ikke din tid til at finde mig nogle kilder istedet? Fodbold-fan (diskussion) 29. maj 2014, 22:46 (CEST)[svar]

jeg unskylder hermed hvis jeg har skrever ukorrekte ting, men jeg kan ikke gøre andet, end at følge mine kilder. Fodbold-fan (diskussion) 29. maj 2014, 23:03 (CEST)[svar]

- vi har en del gange snakket om transfermarkt som kilde. Den må ALDRIG stå alene, da store dele af den side er bruger-styret som Wikipedia. Dvs. at der ofte kan findes urigtige oplysninger.
Det største problem med dig er at du hverken læser kilder eller artikel, inden du trykker "gem". Du er på ingen måde grundig. Du gider jo heller ikke bruge tid på at beskrive din ændringer, indsætte kilder, eller bare fortælle hvor du har de oplysninger fra... din diskussionsside giver jo et tydeligt billede af din ageren og dine til tider uforskammede svar til andre redaktører her. Du er jo totalt ligeglad.
Nej, det er ikke en forfølgelse af dig. Hver dag er der en flok frivillige 'patruljanter' som gennemgår andres redigeringer, for at sikre troværdigheden og rigtigheden i disse. - og så er det tilfældigt at det lige er mig som fanger tingene ved dig. Som alle andre patruljanter, bider man mærke i hvis man i løbet af kort tid finder flere urigtige oplysninger fra én enkelt bruger. Når jeg så i løbet af få minutter finder MANGE og STORE fejl i dine redigeringer, udover dem jeg dagligt har fundet... - så er der en del brugere som har tillid til at jeg påtaler, og forsøger at ændre tingene, ellers vil det fra min side være pligtforsømmelse overfor Wikipedia.
Brug den næste uge på at tænke over tingene, og find ud af om du fortsat har lyst til at bidrage til projektet i SAMARBEJDE med alle andre. Men når du går ind og ændre oplysninger som fødselsår, ignorer artikler som er totalt fyldt op med troværdige kilder, og generelt beskylder alle andre for at lave fejl!! - så må det stoppe, indtil at ALLE dine redigeringer er gået igennem med en tættekam. For det er der åbenlyst behov for. Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 30. maj 2014, 06:17 (CEST)[svar]

Giver du mig en troværdig kilde hvori man kan finde så mange brugværdige oplysninger som i transfermarkt, skal jeg love at ændre atitude. Grunden til jeg ikke har indsat kilder, opsumeret redigeringen eller læst artiklen skyldes tidspres, da der skal redigeres så mange sider. Skal nok fremover love at gøre de ting, men dog mangler jeg stadig en 'spiller-database' hjemmeside, hvor man kan finde oplysninger omkring alt om spilleren. Ved ikke hvad jeg udover at følge min kilde kan gøre Fodbold-fan (diskussion) 30. maj 2014, 14:12 (CEST) Har indset alvoren i det nu, hvis du fjerner blokering og giver mig en troværdig kilde jeg kan bruge, vil samme fejl ikke ske igen, det lover jeg! Fodbold-fan (diskussion) 30. maj 2014, 22:29 (CEST) Hvor er det latterligt, svar idet mindste Pixi Uno.. Fodbold-fan (diskussion) 3. jun 2014, 21:02 (CEST)[svar]

Spillertrupper[rediger kildetekst]

Indsæt venligt ikke spillertrupper i hovedartiklen. Jeg har nu oprettet en underartikel til dette som du skal bruge. En sådan skal også oprettes i fremtiden, hvor du ønsker en artikel med spillertrupper. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jun 2014, 22:57 (CEST)

Hej - Ja, har liiiiige set, at du har oprettet en side til spilletrupperne - super god idé. Du siger bare til, hvis du skal have hjælp til VM artiklen. Fodbold-fan (diskussion) 5. jun 2014, 23:00 (CEST)

Skal jeg ikke - regner ikke med at lave så meget mere på den. Skulle bare rette de fejl, jeg kunne se du var ved at lave. Men skulle du få lyst, kan du jo oprette underartiklerne til de forskellige gruppe og mere eller mindre kopierer teksten fra en.wiki. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jun 2014, 23:02 (CEST)

Er det ikke lige lovligt strengt at kalde det fejl? :D Så snart jeg er færdig med spillertrupperne, skal jeg nok lige tage et kig på VM artiklen. Lige et andet spørgsmål Tøndemageren: Må jeg gerne skrive de transfers ind som allerede er bekræftet, men ikke er trådt i kræft endnu? Altså f.eks. Stephan Andersen skifter fra Real Betis til FCK, men skiftet sker først den 30/06/2014, dog er han blevet præsenteret i klubben og skiftet er bekræftet. Må jeg så gerne på Stephans side skrive: 2013-2014 Real Betis 2014- FCK Selvom skiftet først sker den 30., eller SKAL jeg vente til den 30/06? Fodbold-fan (diskussion) 5. jun 2014, 23:07 (CEST)

Ikke strengt nej, for du kaldte overskriften for "grupper og..." og det var en fejl :) Jeg ville ikke gøre det, hvis transferen ikke er sket. Mht. Stephan Andersen, så skulle transferen gerne være sket allerede, så der bør ikke være det store problem. Men en generel regel er at der ikke ændres noget, før skiftet er gået igennem, da der altid kan gå noget galt og skiftet kan gå i vasken i sidste øjeblik. Derimod kan man godt skrive at en spiller er blevet enig med en ny klub i selve teksten, såfremt man sætter en troværdig kilde på. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jun 2014, 07:09 (CEST)
Et skifte går ikke i vasken, når spilleren allerede har skrevet under på en kontrakt med sin nye klub, eller har meddelt til klubben (eller klubben har meddelt spilleren), at han ikke vil forlænge sin kontrakt. Stephan Andersen skifter til FCK, det er bekræftet, men skiftet sker først den 30/06. Det samme gælder Marc-andré Ter Stegen - han skifter til FC Barcelona. Fik ikke helt svar på mit spørgsmål. Fodbold-fan (diskussion) 6. jun 2014, 13:41 (CEST)
Nårh ja - har du en troværdig kilde som jeg fremover kan bruge til redigering og opdatering af fodboldspillere? Min nuværende kilde giver mig åbenbart ukorrekte oplysninger, som du kan se i ovenstående diskussion. Fodbold-fan (diskussion) 6. jun 2014, 15:44 (CEST)
Et skifte kan sagtens gå i vasken, selvom kontrakten er skrevet under. ter Stegen er faktisk et godt eksempel; havde FIFA fasthold straffen til FCB, var han ikke skiftet dertil, selvom kontrakten var underskrevet. Så nej, fordi et skifte er aftalt, er det ikke sikkert at det går igennem og der skal derfor ikke rettes noget, før skiftet er foretaget. Hvis du ikke føler at Stephan Andersen er skiftet endnu, så lader du bare være med at rette det - det fremgår heller ikke af FCK's hjemmeside. Så vent du bare til det fremgår af deres trup. Det samme gør sig gældende for ter Stegen - denne er dog i en anden situation, da han skifter efter kontraktudløb, som så vidt jeg husker er omkring 1. juli for de flestes vedkommende.
Jeg vil råde dig til at bruge flere kilder per oplysning - eksempler kan være bold.dk, onside.dk, sporten.tv2.dk, goal.com, marca.es, uefa.com, officielle hjemmesider og så videre. En egentlig database kender jeg ikke umiddelbart. Søger som regel oplysninger flere forskellige steder. Der er ingen nem vej omkring det. Og er enig i at transfermarkt ikke bør bruges.
Og i stedet for at starte en nyt sætning hver gang, må du gerne starte med indryk som alle andre gør på diskussionssider. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jun 2014, 16:51 (CEST)

Heller ikke disse transfers f.eks.? http://www.bold.dk/transfers/ Fodbold-fan (diskussion) 6. jun 2014, 22:36 (CEST)

LAV SÅ DE INDRYK!!! Bør simpelthen ikke være så svært!
Og nej, heller ikke de transfers! mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jun 2014, 08:52 (CEST)
Hvad mener du med indryk? Fodbold-fan (diskussion) 7. jun 2014, 11:51 (CEST)
Tøndemageren mener, at du skal sætte et passende antal koloner (:) foran, når du laver et nyt indlæg i en eksisterende diskussion (som jeg har gjort med dit seneste indlæg og med mit - se i redigeringstilstanden). Koloner rykker teksten nogle tegn ind på siden. Reglen for dette kan ses her (punkt 2). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jun 2014, 11:53 (CEST)

Spillertrupper under VM i fodbold 2014[rediger kildetekst]

Hej Fodbold-fan. Jeg har lagt mærke til, at du på denne listeartikel har oprettet flere af trupperne. Super fantastisk arbejde. Nu starter VM i fodbold i morgen, og derfor vil jeg mene, at det er en god artikel har få afsluttet her op til turneringsstart. Det kunne være rigtig godt, hvis du fik færdiggjort artiklen; dit bidrag har været godt. Venlige hilsner --Morten1997 (diskussion) 11. jun 2014, 12:21 (CEST)

Hej - Tak for feedback ;) Der er f*ndme mange trupper som skal skrives, så kunne altså godt bruge noget hjælp!!! Du må mere end gerne hjælpe til, hvis du har tid. Fodbold-fan (diskussion) 11. jun 2014, 13:53 (CEST)
Først - hev lige dit indlæg indad jf. form :) Desværre, tiden er der ikke til at oprette disse trupper .. --Morten1997 (diskussion) 11. jun 2014, 20:46 (CEST)
Ok, går nok.. Dog kan jeg ikke love at blive færdig Fodbold-fan (diskussion) 11. jun 2014, 20:49 (CEST)

Hvorfor skriver du, at Mustafa Abdellaoue har spillet i Aalesunds Fotballklubb siden januar 2014, når skiftet er sket i dag ? Pugilist (diskussion) 18. jun 2014, 08:13 (CEST) Det må have været en fejl, den rettes med det samme

S. de Vrij[rediger kildetekst]

Hej. Må jeg spørge hvad denne redigering er underbygget af? Den eksisterende eksterne henvisning siger han har scoret 7 mål for Feyenoord. Hvilken kilde får dig til at ændre det til 6, og hvis du mener den er mere korrekt, kan du så ikke ændre den der allerede står der så der er overensstemmelse mellem hvad artiklen og henvisningen siger? Mvh Celtics (diskussion) 20. jun 2014, 00:49 (CEST)

Har en kilde som siger 6 mål, og har en som siger 7 mål. Har ændret det igen til 7. Det iorden, tak for du skriver Fodbold-fan (diskussion) 20. jun 2014, 14:00 (CEST)

Hola señor. Når du laver rettelser i infoboksene for fodboldspillere bedes du holde dig til {{0|00}} for kampe eller mål på kun et ciffer, {{0}} for kampe eller mål på to cifre og ingenting for kampe eller mål på tre cifre. Jeg har flere gange set at du har sat {{0|00}} ind hvor kampe eller mål er på to cifre, senest på Johan Elmander og Adeshina Lawal‎‎, hvilket ikke er hensigtsmæssigt og jeg henstiller til at du ikke følgere normen fremadrettet. Ellers godt arbejde flere steder. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jun 2014, 14:56 (CEST)

Hola señorita :D Nu ved jeg godt, og har også fået at vide, at det er sådan det fungere, men jeg syntes bare at det ser meget bedre ud, når man tilføjer 0 på 2 cifrede antal kampe men ikke på 2 cifrede antal mål. Eksempelvis: 018 00(10), 001 00(10), 001 00(3), 240 00(93). Men hvis det absolut er så vigtigt, skal jeg nok fremover gøre det som du siger. Har bare efterhånden indsat skabelonerne på ovenstående måde ;) :) Tak for feedback. Fodbold-fan (diskussion) 24. jun 2014, 20:11 (CEST)
Det handler i bund og grund om, at de to værdier højrestilles, for så er det lettere at sammenligne op/ned. Så er det efter min mening mindre vigtigt, om der fast afsættes tre tegn til begge værdier. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jun 2014, 21:26 (CEST)
Syntes vi skal lægge vægt på, hvordan det er lettest for brugerne af wikipedia at aflæse det. Fodbold-fan (diskussion) 24. jun 2014, 21:30 (CEST)
Ja, det er præcis min pointe. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jun 2014, 21:39 (CEST)
Hvordan syntes du, Arne (Amjaabc), det skal være? Fodbold-fan (diskussion) 24. jun 2014, 21:41 (CEST)
Jeg troede, jeg havde beskrevet det. Men så én gang til: De bageste cifre i tallene skal stå lige under/over hinanden, uanset om der står 3 eller 216. Det kræver {{0|00}} foran det første og ingenting foran det andet af tallene. Sidst, jeg tjekkede, stod tallene korrekt for Johan Elmander og Martin Jørgensen, hvis du har brug for konkrete eksempler - tjek højrekanterne. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jun 2014, 00:33 (CEST)
Hvilket er i tråd med hvad jeg sagde. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jun 2014, 08:18 (CEST)

Så er det Mikkel Diskerud det gælder. Igen, de eksisterende to indsatte referencer angiver begge at han har 20 landskampe og tre mål. Hvad er din kilde på at det er 18 og 1? Og hvis du er af den opfattelse at den er mere korrekt end FIFA's officielle noteringer, kan du så ikke opdatere de referencer der står? Jeg har tilbageført din redigering. Hvilke kilder benytter du dig hovedsageligt af i dine redigeringer? Celtics (diskussion) 25. jun 2014, 14:55 (CEST)

Hej - bruger hovedsageligt transfermartk.co.uk, da den er utrolig informationsrig. Den har noteret ham for 18 landskampe. Hvis du har bedre og mere korrekte kilder end mig, er du mere end velkommen til at dele dem med mig. Jeg kan altså ikke gøre det bedre, end at følge mine kilder. Er mine kilder ikke korrekte, undskylder jeg, og vil gerne bede dig om så at give mig nogle med korrekt information ;) Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 14:59 (CEST)
De fremgår som jeg skriver allerede af artiklen. Celtics (diskussion) 25. jun 2014, 15:05 (CEST)
Kan du finde nogle kilder på, at han har scoret tre internationale mål? I mine kilder fremgår det, at han blot har scoret et mål for senior landsholdet, men hvis man også skal regne ungdomslandsholds-målene med, har han korrekt scoret tre i alt. Vi må lige finde ud af hvad der er rigtigt ;) Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 15:17 (CEST)
For tredje gang ja, i artiklen: Mikkel Diskerud. Herudover National-Football-Teams. Du ved godt, at Transfermarkt også er en wiki ikke? Altså en brugerstyret side, hvor alle kan gå ind og redigere. I 4 ud af 5 tilfælde er den sikkert bedre opdateret end artiklerne på dansk wikipedia er, men det er altså stadig vigtigt at du ser dig for. Jeg kan se nu, at du allerede har haft en diskussion med PixiUno omkring det. Jeg håber du tænker før du trykker gem. Når man i infoboksen sænker antallet af spillede landskampe bør der være nogen alarmklokker der ringer, og så må man altså dobbelttjekke tingene. Celtics (diskussion) 25. jun 2014, 15:31 (CEST)
Du er flere gange blevet frarådet at bruge transfermarkt som kilde - det kan vel ikke passe at det er nødvendigt at gøre igen? Manden har spillet tyve landskampe og scoret tre mål - det siger flere kilder (og bedre kilder end transfermarkt), heriblandt FIFA selv, der jo reelt set afgører hvor mange officielle kampe han har spillet. Derfor har Celtics ret i dette tilfælde og der bør ikke stå andet end hvad der er korrekt. Så for en sidste gang opfordres du til ikke at bruge transfermarkt som kilde! mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jun 2014, 15:40 (CEST)
Sygt nok har jeg flere gange bedt om hjælp til bedre kilder. Der findes ikke andre gode fodbold-database hjemmesider. Det meste af transfermarkts info er korrekt, så forstår jer ikke. For 100. gang, så istedet for hele tiden at fraråde mig den, så giv mig nogle jeg kan arbejde med tak. Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 15:43 (CEST)
Du kan starte med at bruge de link og kilder som allerede er i artiklerne. Jeg gider ikke siger det mere, for du fatter det åbenlyst ikke!!! Men hvis du fortsat laver fejl og indsætter forkerte oplysninger... så bliver du blokeret igen igen!! - og denne gang kan du godt regne med at det bliver på én måned eller mere. For dine handlinger er uacceptable, og din fatteevne ikke ret høj. --Pixi Uno (diskussion) 25. jun 2014, 15:59 (CEST)
I dette tilfælde er FIFA's egen hjemmeside en gangbar kilde, som du kunne ty til. Der opstår imidlertid et problem når du, på trods af at du gentagene gange er blevet frarådet at bruge transfermarkt, konsekvent stadig bruger den. Databasen er desværre ikke som god som du synes den er - og du er flere gange blevet gjort opmærksom på fejl mht til info fra hjemmesiden. Et bud på en database er Soccerbase - hvor god den er ved jeg ikke. Men mit umiddelbare bud er at den er bedre end transfermarkt. Derudover er det ikke vores job at give dig kilderne - det må du selv opstøve. Der er intet der er let i livet, heller ikke at finde gode kilder. Men må dog give Pixi Uno ret, dine handlinger er uacceptable når du tidligere har fået at vide at du skal holde dig fra den kilde. Ellers gør du et godt stykke arbejde. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jun 2014, 16:14 (CEST)
Pixi Uno er sku fandme også dygtig til at hakke på én. Det er forhelvede et par små fejl ud af jeg ved ik hvor mange spillere! Prøv forhelvede at tag en slapper. Det er små fejl, som jeg og Celtics sagtens, og jeg gentager, sagtens, kan løse uden hjælp det kræver bare vi skriver lidt frem og tilbage, og wupti, så den artikel rettet, problemet løst, og alle er glade. Jeg synes sgu i lægger for meget vægt i så små ting, og glemmer alt det andet jeg laver, som er godt. Vær dog lidt positiv Pixi Uno. Fortsat god arbejdslyst.
PS. Den soccerbase side der, er ihvertfald ik nogen god side, hehe ;) Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 20:11 (CEST)
1. Problemet som jeg forstår det er at du har relativt mange "slåfejl" og at du konsekvent bruger en kilde der absolut ikke er tillid til.
2. Soccerbase er en bedre kilde end Transfermarkt, men du må selvfølgelig selv om du bruger den eller ej - jeg vil blot råde dig til ikke at bruge Transfermarkt, da den som vist i flere tilfælde er behæftet med fejl, og dine ændringer vil højst sandsynligvis blive tilbageført (og du er blevet advaret med blokeringer ved jeg). Men lad mig endelig hører hvorfor Soccerbase ikke er en god side i din optik?
3. Vi lægger vægt på de små ting, da det netop er de små ting du retter, såsom kampe og mål. Det er små, men betydningsfulde rettelser du laver. Så når du opdaterer det, kan det lige så godt blive gjort korrekt, så der ikke er en anden der skal igennem det en gang til - det er der nemlig som tingene er nu. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jun 2014, 20:59 (CEST)
Jamen det sku også pudsigt, at jeg støder på tonsvis af fejl, som andre har lavet. Og i andre tilfælde hvor jeg har rettet noget, som en anden senere hen når jeg vender tilbage til artiklen, retter til noget forkert? Utroligt nok bliver andres store fejl ikke set og lagt vægt på, men mine små bitte fejl, som bliver rettet igen, er nærmest verdens undergang. Fantastisk! Allerede den første spiller jeg søgte efter på soccerbase, kom ikke frem. Grunden til jeg mener transfermarkt er en god hjemmeside er, at den både vise ALT viden om ALLE spillere samt managere. Den indeholder så fandens meget information. Det er plausibelt, at den engang imellem kan kikse i det, men det bliver opdaget og rettet kort efter. Men når andre laver store fejl, kan fejlen stå der i flere år uden at blive opdaget. Hvis du kan henvise mig til nogle sider som minder om de ting som transfermarkt har, vil jeg ikke vente et sekund med at bruge den ;) Håber du forstår. Det frustrerende hele tiden at blive hakket på. Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 21:06 (CEST)
I ovenstående diskussion bliver jeg igen stoppet, denne gang for fejl i layout. Undskyld sproget, men hold da kæft, hvor har jeg rettet mange artikler med kæmpe store fejl i bl.a. layout. Mindst 2000 artikler, hvis ikke mere. Sygt nok, at de ikke alle er blive tilbagestillet, men min ene artikel bliver det. Kan du se hvad jeg mener? Fodbold-fan (diskussion) 25. jun 2014, 21:12 (CEST)

Der er ikke nogen der bebrejder andre at de laver fejl herinde. Det gør vi allesammen, især jeg selv. Det er værre når man ikke lærer af dem. Det kan godt være, at der ikke findes nogen enkeltstående database, der er lige så indholdsrig som Transfermarkt, men så må man ud og samle sammen andre steder. RSSSF, Soccerbase, artikler fra nyhedssider osv. osv. Brug google. Eller tag udgangspunkt i den engelske udgave af artiklen, der 99 ud af 100 gange er bedre besat med kilder end den danske. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg tror irritationen over din brug af Transfermarkt primært går på, at du er så ukritisk omkring det. Det virker som om du bare kører på autopilot. Igen, når du går ind og som f.eks. i Diskerud-artiklen sænker antallet af landskampe, så må der altså være nogen klokker der ringer, og der må dobbelttjekkes. Mvh. Celtics (diskussion) 25. jun 2014, 21:54 (CEST)

Fodbold-fan... sig gerne til hvis du ikke forstår budskaberne. Det er den bedste løsning, i stedet for at sige og love noget, som du så bevidst ikke vil overholde. Det er ikke én gang, ej heller to gange... Nej 100+ hvor du har indsat forkerte oplysninger, uagtet at nogle har været "lovende" og "gode". Du er så hamrende ligeglad. Bare med dine svar her, viser du jo at ALT hvad du før har lovet, er lykkeligt glemt.
Fodbold-fan --- LÆS her!!! Én gang mere hvor du fylder Wikipedia med falske oplysninger, lille som stor fejl, så vil jeg sørge for at din sommer bliver uden redigering på dansk Wikipedia. Du siger ét, og gør noget andet. = i mine øjne er du utroværdig!!! (Jeg holder alvorligt øje med dig, og hugger til hvis det bliver nødvendigt.) Wikipedias troværdighed er mere vigtig end dig!!!

PS. Du behøves ikke at svare, da dine svar er ubrugelige, jf. dine efterfølgende handlinger. Så rådet er... lad dine handlinger blive dit svar fremover. Pixi Uno (diskussion) 26. jun 2014, 06:34 (CEST)

Denne artikel var fyldt med fejl https://da.wikipedia.org/wiki/Jacob_Berthelsen. What a suprise ;) medmindre der stod at fodbold-fan havde lavet fejlene, bliver de sku ikke opdaget :) Fodbold-fan (diskussion) 26. jun 2014, 13:09 (CEST)
Som nævnt tidligere, bliver dine fejl opdaget fordi du har lavet mange fejl hidtil - derfor er det naturligt at der er flere der holder øje med hvad du laver. Der er tonsvis af layoutmæssige fejl og ikke opdaterede artikler overalt på da.wiki, det er næsten umuligt at nå dem alle sammen. Det er derfor ikke overraskende at du kan finde noget der ikke er opdateret. Du bliver nødt til at lægge offerrollen lidt væk og lytte til hvad folk prøver at fortælle dig. Der er vist ikke nogen der er i tvivl om at ud føler dig forudrettet, men ingen virker til at have ondt af dig. Så det er op på hesten igen, tage de råd til dig du har fået, glem at du der kommer smårettelser på de ting du laver - gør der vist på alles ting, selv de mest hærdede brugere, og så ellers fortsætte et godt stykke arbejde. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. jun 2014, 13:23 (CEST)

Ny infoboks[rediger kildetekst]

Hejsa. Hvad ville du sige til, hvis jeg giver et skud på at oversætte den her infoboks til dansk, og vi så bruger den på alle nye spillere der bliver oprettet når den er færdig? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 12:37 (CEST)

Den er nu oversat og du kan se den brugt her. Den er imidlertid stadig ikke helt klar til brug, da der stadig er nogle problemer, som vi er i gang med at prøve at løse. Ideen med oversættelsen er blandt andet at vi slipper for <br/> og {{0}} parametrene i infoboksene. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 13:19 (CEST)
Hej - ok fedt nok. Kan ikke se den oversatte version endnu? - Lige hurtigt, skal den indsættes på de allerede oprettede spillere, eller dem som bliver oprettet fremover? Design mæssigt er det jo næsten den samme som bliver brugt foreløbigt :) Fodbold-fan (diskussion) 4. jul 2014, 16:08 (CEST)
Lavede en fejl i linket ;) Men du finder den oversætte version Skabelon:Infoboks biografi fodbold. Ideen er at den skal erstatte den gamle infoboks - så vi på et tidspunkt slet ikke bruger den mere. Det vil sige at de nye der oprettes gerne må have denne skabelon, og de artikler der bruger den gamle skabelon med tiden skal have den nye lagt ind. Håber det var til at forstå.
Udseendet er i bund og grund det samme, men det er blevet nemmere at skriver kampe og så videre ind, da den selv placerer dem. Yderligere kan den flyttes mere eller mindre direkte fra en.wiki over på da.wiki, bare at navnet på skabelonen ændres. Den er blevet brugt på Enner Valencia hvis du vil se et eksempel. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 20:26 (CEST)
Nu siger du, at den i bund og grund godt kan overføres fra en.wiki til da.wiki, er det så også tilladt at gøre? Eller er det et krav, at vi selv udfylder skabelonen? Fodbold-fan (diskussion) 4. jul 2014, 21:15 (CEST)
Derudover har den heller ikke det felt, hvis nu en spiller er død, hvor man kan skriver hvor han er død og hvor gammel han blev? :) Fodbold-fan (diskussion) 4. jul 2014, 21:25 (CEST)
1. Det er tilladt at gøre ja - men tjek alle tingene efter, sådan at der ikke står eksempelvis Spain men Spanien. Hovedparten af dataen, såsom klubber, kampe og mål er direkte overførbart. Leg lidt med det i Bruger:Fodbold-fan/Sandkasse, hvor du kan overfører data fra eksempelvis en:Arjen Robben.
2. Og jo, det felt er der også. Men det er ikke nødvendigt at have med før spillerne er død. Du kan eventuelt kigge på Eusebio. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 21:50 (CEST)
Tror du ikke det bliver for besværligt, mht. at tilføje dem til alle spillerne? det fandme mange redigeringer! syntes den er besværligFodbold-fan (diskussion) 4. jul 2014, 22:54 (CEST)
Umiddelbart nej, så bliver det ikke for besværligt, og jeg kommer til at gøre noget af arbejdet også - men det kræver selvfølgelig noget arbejde. Men at tilføje den til de nye der bliver lavet, bør ikke være et problem, især fordi det bliver hurtigere at opdatere. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 23:04 (CEST)
Lige et lille indspark fra min fod af: Nu har jeg arbejdet lidt med den nye fodboldskabelon og jeg er rigtig glad for den. Den letter bestemt arbejdet. Godt arbejde, Tøndemageren! Vh --Morten1997 (diskussion) 4. jul 2014, 23:15 (CEST)
Hvad så med f.eks. Francesc Vilanova. I feltet hvor der står hvilke hold han har trænet, står der teams managed ? Ja, der kommer en masse spørgsmål, men det også nyt det her :D Fodbold-fan (diskussion) 4. jul 2014, 23:17 (CEST)
Det er fint du nævner det - det er fejl fra min side. Det var ikke oversat, men det er rettet nu, så der står noget på dansk. Finder du flere fejl/manglende oversættelse, så sig endelig til.
Mange tak Morten. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 23:23 (CEST)
Fortrækker du/I, at der skal stå f.eks.: → FC Barcelona (lån) ELLER → FC Barcelona (leje). Eller måske enda en helt tredje?Fodbold-fan (diskussion) 5. jul 2014, 00:39 (CEST)
Ærligt, på dette punkt har jeg brugt flere forskellige betegnelser. Skabelon:Infoboks fodboldbiografi anbefaler (udlejet), men jeg har også brugt (leje), (udlån) og (lån). Hvis du bruger (leje), som også er den jeg bruger for det meste, er du ikke helt ved siden af. Mvh --Morten1997 (diskussion) 5. jul 2014, 00:52 (CEST)
Hvis du/I får tilføjet de nye infobokse i alle fodboldspillernes sider, behøver jeg ikke at gennemgå alle sammen for at opdatere transfers og antal spillede kampe og mål. Det gør du/I vel når i tilføjer de nye infobokser, går jeg ud fra? :) Fodbold-fan (diskussion) 5. jul 2014, 03:45 (CEST)

Husk når det er afdøde personer, så hedder skabelonen ikke {{dato og alder}} under fødselsdag, men {{fødselsdato}}. Der skal jo ikke stå hvor gammel personen ville have været i dag. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2014, 09:43 (CEST)

spørger lige igen :) Hvis du/I får tilføjet de nye infobokse i alle fodboldspillernes sider, behøver jeg ikke at gennemgå alle sammen for at opdatere transfers og antal spillede kampe og mål. Det gør du/I vel når i tilføjer de nye infobokser, går jeg ud fra? :) Fodbold-fan (diskussion) 5. jul 2014, 15:27 (CEST)
Hvis du føler for at opdatere til de nye infobokse synes jeg helt klart at du skal gøre det. Jeg skal ikke bestemme hvad du gør - men det vil da gøre det lidt nemmere hvis du opdaterede det også :) Ellers må det jo komme løbende. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2014, 22:53 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2014, 23:59 (CEST)
Ja i know, jeg lærer det ALDRIG! :D Jeg gør mit bedste, men glemmer det altid!:( Jeg skal nok prøve! Fodbold-fan (diskussion) 6. jul 2014, 00:03 (CEST)
Og ironisk nok havde du ikke beskrivelse på dette indlæg! Ikke godt nok ærligt talt :) mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2014, 00:21 (CEST)

Træner / Manager[rediger kildetekst]

Hej. Kan jeg ikke lokke dig til at begynde at være opmærksom på, hvordan du benytter ordene træner og manager. Især det sidste. Der er en betydningsforskel, som du kan læse i de pågældende artikler. En manager er en kombineret rolle, hvor vedkommende også har økonomiske beføjelser som sportsdirektør. Eksemplevis er Luis Enrique og Marco van Basten ikke managere, som du har skrevet, men derimod trænere for henholdsvis FC Barcelona og AZ. De to klubber har begge sportsdirektører. Og ja - jeg ved godt at man på engelsk siger managere også om det vi i Danmark forstår som trænere, men der er en sproglig betydningsforskel. Englænderne bruger ordet om alle der bestrider en cheftrænerstilling. Sådan gør vi ikke herhjemme, så man kan ikke bare overføre. En tommelfingerregel er, at man i England og Skotland har managers, og på kontinentet trænere. Dog er der undtagelser, eksempelvis er Ståle Solbakken manager. Bare vær obs på det. Tak :) Celtics (diskussion) 6. jul 2014, 02:19 (CEST)
Hej. Hvordan kan man så skelne imellem, om personen er f.eks. spillende træner som f.eks. Ryan Giggs var, eller om man er træner som f.eks. Luis Enrique. Giggs stod ikke i spidsen for united, men var bare træner, dvs. en af dem som stod for træningen? Men Enrique står i spidsen for FCB, og i begge tilfælde skal man kalde dem træner. Håber du forstod det :) Fodbold-fan (diskussion) 6. jul 2014, 02:51 (CEST)
Man kan kende forskel ved at undersøge, hvilken titel de pågældende personer har/havde og så skrive dét. Hvis Ryan Giggs (jeg kan ikke engang huske hvad han blev kaldt) var træner, er det det der skal stå. Var han manager, er det det. Det samme gælder, hvis man er spillende, assisterende mv. Har du en kilde på, at Giggs var spillende træner, så skriv det. En infoboks er ikke til lange udredninger. Luis Enrique er af de ovenfor nævnte begrundelser træner, og ikke manager. Hvis det er personen der står på sidelinjen og dirigerer du skriver om, så er du på relativt sikker grund, bare du fremover husker det som generel regel: England+Skotland= manager. Alle andre lande i Europa= træner.
Fik ikke rigtig svar på mit spørgsmål. Hvordan skelner man så imellem om det er sån en træner der står på sidelinjen og sætter hold (som jeg indtil videre kalder manager), eller om det er sån en træner som står for træningen, som f.eks. en angrebstræner osv. Der skal jo stå træner på begge roller, sååå? Fodbold-fan (diskussion) 6. jul 2014, 03:21 (CEST)
Du kan i så fald skrive cheftræner ud for ham der står på sidelinjen, og angrebstræner for ham der træner angriberne. Generelt konnoterer det "at man er træner for en klub", at man er ham der står på sidelinjen. Manager er man KUN, hvis man som nævnt i artiklen, samtidig er sportsdirektør eller sportchef, som man kalder det nogen steder.

Ok super, tak ;) Fodbold-fan (diskussion) 6. jul 2014, 03:30 (CEST)

For korte artikler[rediger kildetekst]

Du har oprettet en del artikler der er for korte, som bør markeres med {{Substub}}. Jeg vil opfordre dig til at udvide nogle af disse gamle artikler, før du opretter nye. Mest for dig egen skyld, de nyere, som du har oprettet, har en mere passende længde. --Patchfinder (diskussion) 6. jul 2014, 23:49 (CEST)

Undskyld mig, men er du sikker på det er den rigtige person du har skrevet til?:) Iforhold til størstedelen af de allerede eksisterende artikler, skriver jeg en del mere på mine artikler. Så forstår ikke hvad du mener! Fodbold-fan (diskussion) 7. jul 2014, 00:26 (CEST)
Jeg har netop patruljeret over 30 af de de artikler du har oprettet om fodboldspillere, fra ca. 6. juli og 14. dage tilbage, de sidste 12 dage har dit arbejde været rigtig godt, men for 2-4 uger siden var der nogle artikler som var for korte. Se fx Amir Bilali. Samtidig roser jeg dig også for de sidste 12. dage, vurderet alene på disse dage er du kandidat til autopatruljeret. Så fortsat den gode stil, men vær også lige opmærksom på, at der, der før, er noget, der skal rettes op på :-) --Patchfinder (diskussion) 7. jul 2014, 20:29 (CEST)
Så vil jeg gerne lige forsvare mig med at sige, at det er næsten umuligt at finde megen mere info om den spiller, end det som står i infoboksene. Grunden til det er, at det er en udenlandsk spiller, som ikke spiller i nogen stor klub. Hatten af for dig, hvis du kan finde mere info om f.eks. Amir Bilali. Normalt plejer en.wiki at proppe deres artikler med info, men i f.eks. dette tilfælde, har de heller ikke skrevet ret meget mere end mig ;) Jeg går selv ind for, at der står meget info, men når det er i sådanne situationer, må jeg sku' forsvare mig selv :-) Men positivt at du skriver de til mig, det er jeg glad for. Fodbold-fan (diskussion) 8. jul 2014, 01:06 (CEST)

Nej det er tilsyneladende ikke umiddelbart muligt. Prøv at google, men ellers kan dette ene tilfælde nok gå. Bare at vi er enige om at ca. under tre linjer er {{Substub}} og der skal helst minimum 3-4 linjer til før der nås niveau {{Fodboldspillerstub}}. --Patchfinder (diskussion) 8. jul 2014, 14:00 (CEST) Nu har jeg patruljeret dem alle, jeg kan godt se at du bare har oversat fra engelsk, men de engelske artikler er altså også for korte, derfor må du gerne gøre det bedre end de engelske artikler. I øvrigt kan du i alle fodboldspillerartikler linke til den tilhørende nationale liga, i dette tilfælde den albanske Kategoria Superiore. Bruger:Morten1997 har sørget for, at der er artikler om alle nationale europæiske fodboldligaer på højeste niveau. --Patchfinder (diskussion) 8. jul 2014, 14:30 (CEST)

Ifm. med det Patchfinder nævner, kan Skabelon:UEFA-ligaer hjælpe rigtig meget til at få linket til den rigtige artikel. Venlige hilsner --Morten1997 (diskussion) 8. jul 2014, 17:37 (CEST)

Om for- og efternavne[rediger kildetekst]

Hej. Det er nogen super gode artikler du laver :) Godt at se masser af kilder i artiklerne, og jeg er i øvrigt helt enig med dig i, at dine artikler har en god længde. Det er virkeligt godt arbejde! Der er lige én ting, jeg håber du vil begynder på fremover. I en encyklopædi er man ikke på fornavn med folk, det er for folk der kender vedkommende personligt, og ikke et objektivt leksikon. Derfor hedder det f.eks "Petersen skiftede i 2013 til..." og ikke "Esben skiftede i 2013 til...". Derfor har jeg lige været inde og ændre i et par, af dine ellers glimrende nye artikler. Ellers er der kun skulderklap herfra :) Celtics (diskussion) 7. jul 2014, 14:52 (CEST)
Hejsa - tak for alt rosen. Det vil jeg gøre fremover! ;) Fodbold-fan (diskussion) 7. jul 2014, 16:10 (CEST)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Fodbold-fan. Jeg har en lige bemærkning vedrørende dine oprettede artiklen. Det handler om afsnittet eksterne henvisninger. Kan du ikke formatere dette afsnit på dine artikler, i f.eks. Anders Thomsen (fodboldspiller)? Her et eksempel, som jeg håber du vil/kan følge:

Den oprindelige udgave

Den ønskede udgave

Derudover bør referencer være over eksterne henvisninger. Fortsæt ellers dit gode arbejde. Vh --Morten1997 (diskussion) 8. jul 2014, 20:51 (CEST)

Ikke igen vel?[rediger kildetekst]

Det kan vel ikke passe du er begyndt at hænge dig i Transfermarkt igen vel? Mht. Romelu Lukaku siger alle de pålidelige kilder, inklusive den som er angivet i artiklen, 32 scoringer og syv mål. Kun Transfermarkt siger det du ændrede til. Jeg troede vi var ovre det problem...? Mvh Celtics (diskussion) 6. aug 2014, 01:02 (CEST)
http://www.scoresway.com/?sport=soccer&page=person&id=79495 Fodbold-fan (diskussion) 6. aug 2014, 01:04 (CEST)
Hvis det er den du har brugt til de redigeringer du har lavet her i aften, så stop med den, straks. Jeg har måttet korrigere fem-seks forkerte redigeringer af dig nu her på antal landskampe for belgierne. Jeg vil anbefale dig [denne side fremover. Den er velopdateret, ihvertfald med landskampe. Celtics (diskussion) 6. aug 2014, 01:22 (CEST
Jeg er med på det er bøvlet. Der er mange forskellige kilder, og de siger ofte ikke det samme. Derfor er der ingen der bebrejder dig at der er smuttere engang i mellem. Og måske er den ene kilde korrekt ved spiller ét, og en anden ved spiller to. Det er bare vigtigt at du dobbelttjekker, rigtigt gerne med hvad der står på den engelske artikel, da der er hundrede gange flere brugere aktive derinde, der opdaterer tingene, og de har bedre ressourcer til at være kildekritiske. Derudover holder jeg fast i, at du gør en rigtig god indsats :) Celtics (diskussion) 6. aug 2014, 01:50 (CEST)
Den kilde du lige har henvist mig til, syntes jeg, er svær at aflæse? Kan ikke rigtig aflæse på kilden, antal landskampe spillet.. Fodbold-fan (diskussion) 6. aug 2014, 01:56 (CEST)
Nogen mulighed for, at du kan hjælpe mig med at gennemgå alle spillerne? er noget til Bosnien.. Det for hårdt alene.. Fodbold-fan (diskussion) 6. aug 2014, 01:58 (CEST)
Ja, det vil jeg gerne, men jeg vil gerne vente til 1. september når transfervinduet lukker. Så er vi sikre på vi får alle handlerne med når vi går dem igennem. Når vi når dertil vil jeg gerne være med til at opdatere dem alle sammen. Jeg synes der er lidt overarbejde ved at tage dem alle sammen nu, for så at skulle redigere bunkevis af dem igen over de næste uger, når der sker klubskifter. Derfor vil jeg selv hellere vente, men det er selvfølgelig helt fint hvis du gerne vil opdatere allerede nu :) Celtics (diskussion) 6. aug 2014, 02:41 (CEST)
Hvis du på forhånd lover mig hjælpen, vil jeg gerne vente ;) Fodbold-fan (diskussion) 6. aug 2014, 02:43 (CEST)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Hej. Du har sat sletteforslag på Fabian Boll og Philipp Heerwagen. Selvom de er korte, så sletter man bare ikke - så du bør oprette en sletteforslag, som næste trin. Hvis du ikke gør det - så fjern slette-skabelonen igen (eller kan jeg gøre det). --Steen Th (diskussion) 23. okt 2014, 17:54 (CEST)

Se venligst[rediger kildetekst]

Hej fodbold-fan. Se venligst Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Fodbold#Ny skabelon. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. feb 2015, 10:59 (CET)