Diskussion:BaP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det store spørgsmål er, om Counter Strike-klaner er encyklopædisk relevante. Er de ikke blot kendt indenfor en noget smal brugergruppe? --|EPO| 3. aug 2006 kl. 11:28 (CEST)

Selv om det ganske rigtigt er en nogenlunde smal brugergruppe som kender til counter strike, så er mit gæt, at der faktisk er flere som interesserer sig for counter strike, eller e-gaming som sådan, end der feks. er folk der interesserer sig for vævning. Så er spørgsmålet om, hvad der retfærdiggør at man er listet på Wikipedia, om det er et spørgsmål om der er nok der interesserer sig for et givent opslag, eller om en redaktør skal ind og afgøre hvorvidt det er et encyklopædisk relevant emne. Mit bud er, at nok er BaP og counter strike ikke noget man vil kunne finde i et andet opslagsværk, men da Wikipedia på mange måder er banebrydende indenfor opslagsværker, så mener jeg også at man her bør gå i front. E-sport er et voksende fænomen, og man bør efter min mening behandle det lige så sobert som man ville behandle ethvert andet emne. Desuden bør man så også se kritisk på flere andre bidrag, som feks. Langt fra las vegas som vel også er at betragte som reklame for tv stationen Tv2 Zulu.--Bogrunberger 3. aug 2006 kl. 12:02 (CEST)

Da der igen grænser er for hvor meget der kan fyldes i Wikipedia (der er ingen begrænsning i antallet af sider, der skal trykkes), er der vel ingen grund til at udelukke noget emne selv om der måske kun har begrænset interesser for de fleste. Som Bogrunberger siger, så er der mange emner, der i forvejen har en meget lille læseskare, men da wiki kan indeholde al information, der kan katalogiseres, er det jo kun op til den enkelte bidragsyder at få det i de rigtigt kategorier. Så et OK herfra mht. Counter Strike klaner. PS) wiki bliver på den måde også en historisk kilde i fremtiden, hvor der opstår nye "klaner". --Wassini 3. aug 2006 kl. 12:10 (CEST)

Jeg mener at en Cs-klan bør have underrette noget størrer, fx vundet et meget stort mesterskab før det kan siges at det vil være relevant at skrive en artikel om den, også det faktum at den ikke indeholder nogle relevante fakta, fx navnene på gundlæggerne (de rigtige navn), en mindre beskrivelse af nogle computerspillere der spiller lidt sammen for at have de sjov og derfor har fundet på navnet BaP er ikke relevant for Wikipedia. Jesper Mortensen 28. mar 2007 kl. 23:52 (CEST)