Diskussion:Babyshower

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

denne artikel har ingen referencer og som den står nu ikke rigtig nogen encyklopædisk værdi - desuden refererer den til et site som primært er en webshop - og hvor den begrænsede tekst om babyshowers er mere eller mindre identisk med den herinde. kender ikke meget til wikipedia, og jeg ved ikke, hvordan man skal rette/slette, men synes absolut ikke, at artiklen i sin nuværende form hører til her, og det lugter langt væk af reklame for den webshop der linkes til.(Skrev 93.167.60.142 (diskussion • bidrag) 5. jul 2012, 09:41. Husk at signere dine indlæg.)