Diskussion:Bajkalsøen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Det må være en fejl, når der i artiklen står at største dybde er 1741m. Ganske vist optræder der mange forskellige bud på dette tal på forskellige netsider (endda på den oficielle Bajkal artikel under eksterne links). Det rigtige tal er 1637 m, som det også fremgår af den engelske udgave af Wikipedia og kortet på websted omhandlendende Bajkalsøen. Ellers skulle der være kommet nye oplysninger til siden, der angiver større dybde ??

29/7-2008 kan man på TV2s hjemmeside læse at Bajkalsøen på det dybeste sted er 1680 meter. Kan det at tænkes vandmængden varierer? NLE 10. aug 2008, 21:21 (CEST)


Jeg har rettet den misforståelse, at Bajkalsøen ligger mellem Irkutsk og Oblast. Oblast er ikke et bestemt område i Rusland. Oblast er en betegnelse, der bruges om en række af Ruslands føderale enheder. Men som det fremgår af de noter, jeg har lavet i artiklen, er det sværere at skrive det korrekte end at slette det ukorrekte. NLE 10. aug 2008, 23:58 (CEST)