Diskussion:Bamses Venner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Citat: "...har de øvrige medlemmer besluttet sig for at føre orkesteret videre i "Bamses ånd."

Dette er ikke korrekt. Der er tale om en medie-and! Hvis i tjekker op på det vil i også opdage, at stort set alle steder hvor artiklen var at læse, er den blevet fjernet igen. Der har også været trykt et dementi. Lad være med at skrive noget i en fart blot for at få opdateret, når i ikke har den nødvendige viden. Ret venligst dette. På forhånd tak.

PS. Aftalen med Stig Rossen er kun midlertidig. Den er indgået med henblik på at afvikle/overholde et par af de aftaler som allerede var lavet da tragedien indtraf. 'Bamses Venner' eksistere ikke længere. (Skrev Vicano 2011 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Diskografien[rediger kildetekst]

Pladen Tæt På fra 2010, er ikke et album fra Bamses Venner, men en soloplade fra Flemming Bamse Jørgensen. - Så bør den ikke fjernes fra listen ? (Skrev 212.10.175.136 (diskussion • bidrag) 10. apr 2011, 03:16. Husk at signere dine indlæg.)

Jo, det skal den da nok, og den står allerede korrekt på artiklen om Bamse selv. Jeg fjerner den (en anden gang er du velkommen til at gøre det selv). Mvh. Arne (Amjaabc) 10. apr 2011, 13:31 (CEST)

Forkert Niels Krag[rediger kildetekst]

Linket "Niels Krag" er forkert. Det fører til en artikel om en Niels Krag fra 1500-tallet. (Skrev 90.184.133.70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har rettet linket til at pege på den ikke-eksisterende artikel Niels Krag (musiker). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. nov 2011, 20:46 (CET)