Diskussion:Bebyggelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Eksterne henvisninger[redigér wikikode]

Hvad er formålet med en lang række, for mig at se, næsten ens henvisninger? Desuden virker linksene heller ikke. Et samlet link må være tilstrækkeligt. --Patchfinder (diskussion) 9. mar 2014, 11:00 (CET)

Det er rigtigt, at linkene ikke virker mere. De findes nu under ARKUM-linket, og jeg er enig i, at dette er nok indtil videre. Til oplysning drejer det sig om meget grundige historiske undersøgelser af bebyggelsens udvikling og udviklingsbetingelser i Mellemeuropa fx vadehavsbebyggelse, flodbebyggelse og bjergbebyggelse for henholdsvis den vestlige og østlige del (svarende til det tyske kejserriges udstrækning) - utvivlsomt det mest omfattende arbejde af sin art nogensinde. Jeg håber at finde tid til at bearbejde hele dette materiale for at skrive en langt mere omfattende oversigtsartikel om emnet end den korte introduktion, der findes netop nu. Det vil nok ske bid for bid, da hvert delemne-hæfte fylder ca 400 sider, så det er et ret stort arbejde (end ikke tysk wiki har magtet opgaven endnu). Hvis eller når artiklen bliver udvidet, vil der utvivlsomt blive brug for henvisninger til de konkrete artikler og hæfter, så at artiklen vil kunne blive gennemdokumenteret. hilsen Rmir2 (diskussion) 9. mar 2014, 11:13 (CET)

Som historisk kildemateriale kan det være særdeles interessant, men som jeg skriver i min begrundelse i opsummeringen, så er det snarere et arbejdsredskab, der hører til på en brugerside. Med et samlet link, som jeg har lavet, kan andre stadigvæk se disse interessante henvisninger. --Patchfinder (diskussion) 9. mar 2014, 11:18 (CET)