Brugerdiskussion:Rmir2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 23. Aug 2019 05:30

Stop nu ![redigér wikikode]

Dine argumentering i diskussionen vedr. støbeskeen for at Tøndemageren bør trække sig og endda forlade da-wiki strider med vores grundlæggende filosofi om at alle kan deltage. Jeg sporer ingen intention om at du er interesseret i at bidrage til da-wiki på en positiv måde. At du bærer nag forpester klimaet. Da jeg ser mig inhabil i forhold til at inddrage din ret til at redigere, må jeg afvente at en anden administrator reagerer. Du bør derfor betragte dette som en advarsel. Du har fået rigeligt med henstillinger om at ændre din opførsel. - Savfisk (diskussion) 14. aug 2019, 18:56 (CEST)

Jeg er enig med Savfisk. Det er ikke i orden at opføre sig sådan overfor andre brugere. --Glenn (diskussion) 14. aug 2019, 19:02 (CEST)
Jeg kender ikke jeres indbyrdes skænderier, men hvis der henvises til følgende (og man i øvrigt sætter sig ind i konteksten): "Hvis man er utilfreds i en gruppe plejer man at trække sig fra tillidsposter og overhovedet fra deltagelse ..." har du helt ret i din formodede inhabilitet. Jeg modsætter mig derfor en inddragelse af nogens redigeringsret på den baggrund. Dermed ikke sagt, at Tøndemageren bør trække sig fra noget som helst. --Druidsaki (diskussion) 14. aug 2019, 20:30 (CEST)
Hvordan forbinder du min inhabilitet med den sætning du nævner? - Savfisk (diskussion) 14. aug 2019, 20:39 (CEST)
Kontekst? Foran sætningen du nævner skrev Rmir2 "Hvis Tøndemageren er så utilfreds med dawiki, hvorfor insisterer han så på at fortsætte?". Så jeg undrer mig noget over hvilket kontekst du mener er acceptabelt for disse udtalelser. Og så skændes Glenn og jeg ikke med Rmir2. Det er vi for længst holdt op med. Vi læser hvad han skriver og kommer med passende kritik. - Savfisk (diskussion) 14. aug 2019, 20:44 (CEST)
Jeg citerede det stærkeste udsagn fra den diskussion, som du mener "strider med vores grundlæggende filosofi om at alle kan deltage." Jeg kan forstå, jeg var forkert på den, beklager, men det udsagn, du referer umiddelbart ovenover, bør heller ikke udløse den stærke kritik, du fremfører, eller dit forslag om at "inddrage [Rmir2s] ret til at redigere ..." Det mener jeg ikke er "passende" og tilskriver det samtidig de formodede tidligere skænderier, du også bekræfter, I har haft. Konteksten er den, som Rmir2 reagerer på, og fremgår eksplicit af selvsamme indlæg i diskussionen, som jeg ikke vil referere her. Jeg blandede mig dog ikke for at beklikke hverken dig elelr Glenn, men udelukkende for at erklære min uenighed i dit forslag. --Druidsaki (diskussion) 14. aug 2019, 23:23 (CEST)
tl;dr Hvis du mener, nogen af de to udsagn bør medføre inddragelse af redigeringsrettigheder, mener jeg, du retteligt har erklæret dig selv inhabil, jf. jeres tilsyneladende anstrengte forhold. --Druidsaki (diskussion) 14. aug 2019, 23:25 (CEST)
Inhabil i denne sammenhæng. Igen, jeg er ikke ude efter dig, blot uenig i dette tilfælde. --Druidsaki (diskussion) 14. aug 2019, 23:27 (CEST)

Hej Rmir2 ved du hvad promoverad oversættet til[redigér wikikode]

Hej Rmir2, jeg skriver lige for at forstyrre dig lidt og stille dig et spørgsmål eller to. Rmir2 ved du hvad en promoverad jurist og en promoverad journalist er for en fisk, det er i forbindelse med oversættelse af artikler fra sv.wiki jeg er løbet ind i det henholdvis Franz Six og Heinz Jost og tror jeg har oversat det forkert så kan du eventuelt hjælpe mig ?? --Zoizit (diskussion) 19. aug 2019, 11:30 (CEST)

Hej Zoizit. Forenklet kan det oversættes med tildelt en bestemt hædersbevisning eller stilling, fx en professorgrad. Nu spørger du i en bestemt kontekst nemlig Nazi-Tyskland, hvor det efterhånden blev vanskeligt at få uddannelser og opnå stillinger medmindre man var partimedlem i NSDAP eller tilsvarende (samme fænomen fandtes forøvrigt i Sovjetunionen helt op til 1991), men jeg må tilstå, at jeg ikke ved, om det svenske udtryk sigter specifikt hertil eller til opnåelse af en stilling i almindelighed. Når jeg kontrollerer med tysk og engelsk wiki optræder udtrykket ikke, så det tyder på, at der simpelthen henvises til deres formelt afsluttede uddannelse. Så mit bud er "uddannet". venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. aug 2019, 12:04 (CEST)
Hej Rmir2 kunne man tillade sig at undlade at oversætte promoverad, og bare slettet ordet fra artiklen? --Zoizit (diskussion) 19. aug 2019, 12:17 (CEST)
Ja. Rmir2 (diskussion) 19. aug 2019, 12:20 (CEST)
Du er en skat Rmir2 Happy face --Zoizit (diskussion) 19. aug 2019, 12:26 (CEST)