Brugerdiskussion:Rmir2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 13. Oct 2019 05:31

Store Perm[redigér wikikode]

Tak for en fin artikel :-) Jeg har et lille spørgsmål som jeg tager her og ikke på sidens diskussionsside (Se nærmere nedenfor):

Du skriver: "Frem til begyndelsen af 1700-tallet blev navnet Store Perm brugt som officielt navn på øvre Kamas område." Kama er et flertydigt link, og jeg spekulerer på, om du ønsker at henvise til et "Øvre Kama" som et område, eller blot til flodens øvre løb, hvorved linket i givet fald bør være til Kama (flod)? - Det er en mindre detalje, men alligevel.

Når jeg tager den på din diskussionsside, så er det p.g.a. dette lille tip: Jeg kan se, at du fik skrevet artiklen med nogle flertydige links. Det sker nemt, da linket i forhåndsvisningen bliver blåt, og så tror man jo, at det er fint. Man kan dog sætte sine indstillinger op, således at flertydige links bliver lyserøde, og så kan man fange den slags. Vil du prøve det, så gå til "Indstillinger" øverst på siden, vælg "Gadgets" og herefter "Sæt farve på flertydig-links". Blot et tip :-) Pugilist (diskussion) 19. okt 2019, 18:00 (CEST)

Hej Pugilist. Ja, det er floden. Jeg retter det. Det er straks værre med linkene, så dem må du gerne rette, da jeg ikke er nogen ørn til det tekniske. Rmir2 (diskussion) 19. okt 2019, 18:03 (CEST)