Diskussion:Betrideildin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Navn[redigér wikikode]

Hverken den norske el. svenske artikel nævner, at rækken har navnet Færøernes Premier League, men blot at det er "højeste division", dvs. på dansk den bedste række el. højeste division. Deild betyder afdeling/division og ikke liga, og liga er noget man kalder en række el. division indenfor sport ikke grundbetegnelsen. Har rækken et "grundnavn" ligesom den danske Superliga, der anvendes uanset hvad sponsornavnet er for øjeblikket? Det burde den logisk set have, og det burde fremgå af fodboldforbundets vedtægter.--Batmacumba (diskussion) 6. jul 2018, 09:50 (CEST)