Diskussion:Bill Gates

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Bill-gates-mugshot.jpg:

Arnomane satte slettemarkør No source sinceTemplate:PD-US-mugshot: tagging no source... and starting deleting all files not displaying famous persons and without proper us-gov source.(diff); Images:

-- CommonsTicker 16. sep 2006 kl. 20:15 (CEST)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Af artiklens historik fremgår, at artiklen ofte redigeres af IP-adresser, og at langt den overvejende del af disse redigeringer er hærværk. Foranlediget af en konkret begæring om administratorassistance foreslås herved, at artiklen semibeskyttes. Jeg kan se, at der ikke er enighed om semibeskyttelse, hvorfor diskussionen tages her. Pugilist (diskussion) 19. jul 2013, 12:57 (CEST)

Jeg er enig i at semibeskytte artiklen. Når man kigger på sidehistorikken er der mange gendannelser efter IP-brugere. Mvh Asger1995 (diskussion) 19. jul 2013, 13:04 (CEST)
Det virker ikke til at ikke-registerede brugere har bidraget positivt til artiklen i en længere periode. Redigeringerne sker ikke så ofte, som det er set i andre tilfælde, men andelen af disse rederinger ud af den samlede mængde, er problematisk. På denne baggrund semibeskytter jeg artiklen. --|EPO| COM: 19. jul 2013, 13:12 (CEST)
Tak EPO. Mvh Asger1995 (diskussion) 19. jul 2013, 13:14 (CEST)