Diskussion:Birthe Bech-Jørgensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fjernet to kæmpe afsnit. For det første er de sandsynligvis copyvio. For det andet citerer vi ikke i en så stor grad på Wikipedia. --Maitch 15. jan 2006 kl. 12:52 (CET)

Tja. Man får ellers bedre indtryk af hende gennem de to kæmpe afsnit. Der er ikke copyright på dem, så vidt jeg kan se - de ligger nemlig fuldt tilgængelige på nettet uden angiv. af sådant. Desværre på en måde så der ikke kan linkes direkte (der er andre bio'er sammested). Men måske kan jeg ved lejlighed kontakte Birthe og få tilladelse til at lægge dem et sted hvortil der kan link'es direkte. Vh --Bjoerna 15. jan 2006 kl. 12:59 (CET)
Ifølge ophavsretten skal der ikke angives noget om, at materiale er omfattet ophavsret. Det er det helt automatisk, med mindre andet er udtrykkeligt angivet. --Heelgrasper 15. jan 2006 kl. 13:04 (CET)

Skrevet før redigeringskonflikt
Når det kommer til tekst, så er der stadigvæk copyright på, selvom der ikke er angivet nogen. Vi skal have direkte tilladelse også med henblik kommericiel brug. Men spørgsmålet er nu også, om vi overhovedet har brug for dem. I en encyklopædisk artikel er det meget sjældent der bliver citeret så meget, og derfor mener jeg stadig ikke det hører til. --Maitch 15. jan 2006 kl. 13:06 (CET)

Selvfølgelig skal der principielt foreligge en tilladelse, det er såmænd også mit standp. Men spørgsmålet er irrelevant i det foreliggende tilfælde, hvis vi gør som jeg foreslog ... kontakte Birthe osv. Et eller andet bør der gøres for at få kød på. Men det bliver nok ikke lige med det straks (for mit vedk.) pga andre ting. Vh --Bjoerna 15. jan 2006 kl. 13:16 (CET)