Bruger:Bjoerna

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Bjørn Andersen

  Jan. 2006: Nærmere info[redigér | rediger kildetekst]

  Bjørn Andersen er kultursociolog (cand.mag. i dansk og kultursociologi, publ. specialearbejde i teatersociologi), født 1946.

  Nærmere info kan findes på: bjoerna.dk

  • Bøger om Albanien og Kosovo: Krudttønden i baghaven (1999), Fra Kosovo til Kosóva (1999), Albanske studier (2002) og To skridt frem? Albanien i en brydningstid (2005).
  • Bøger om arbejdsmarkedsforhold: Lakkogeriet - beretning fra en arbejdsplads (1981), der handler om en gruppe industriarbejdere på farve- og lakfabrikken Dyrup i Gladsaxe. Sammen med Andreas Røpke: Neva - historier om et skib (2002). Skibet blev bygget på Burmeister & Wain i København efter at statsminister H.C. Hansen havde været i Sovjetunionen for at forhandle. Efter mange års sejlads skulle det hugges op i Spanien. Undervejs gik det på grund ved Kællingdal nær Hanstholm, hvor det gav anledning til en arbejdsretlig konflikt mellem en gruppe uorganiserede fra Lolland og det daværende SiD. Til sidst blev skibet hugget op på statens regning.

  Jan. 2006 Hvorfor Wiki?[redigér | rediger kildetekst]

  Jeg synes at der er gjort en mægtig god begyndelse med den danske udgave, og at projektet kan komme til at gøre nytte i skole og hjem, som man sagde engang.

  Jeg kan specielt godt lide at der er tale om et internationalt projekt, og at det er åbent i mange retninger. Begge dele er en stor fordel, når talen er om fremskaffelsen af pålidelige og ajourførte informationer.

  Jan. 2006 Artikel om Wikipedia[redigér | rediger kildetekst]

  21.1.2006 Har netop skrevet en artikel om Wikipedia ift til Balkan- og Albaniensemner, heri er der også nogle generelle synspunkter. Artiklen kan findes i mit nyhedsbrev nr. 288 (PDF). Kommentarer vil være velkomne enten her eller direkte pr. mail (post@bjoerna.dk)

  Jan. 2006 Baggrund og planer[redigér | rediger kildetekst]

  Er begyndt at bidrage omkring nytår 2006. Min plan er - stille og roligt og efterhånden som der er en smule tid - at bidrage med emner som:

  Vh --Bjoerna 14. jan 2006 kl. 16:11 (CET)

  Kommentarer (pt. tom)[redigér | rediger kildetekst]

  Kommentarer modtages gerne, enten her eller i forbindelse. med artiklerne.


  Babel
  daDenne bruger har dansk som modersmål
  en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
  sv-1Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska
  de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
  Brugere efter sprog