Diskussion:Björn & Benny

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

På hvilken måde har de siden 1997 været i gang med musicalen Mamma Mia?? De har ikke skrevet den men den er baseret på sange de har skrevet! Lennart Larsen 13. apr 2006 kl. 18:01 (CEST)

I artiklen berettes om "Broadway i England." Det var min opfattelse, at Broadway var en vej i New York...? --Pred (diskussion) 8. aug 2006 kl. 13:42 (CEST)

Der står "og skrev musicalen Chess, der spillede i flere år på Broadway i England." men ifølge en:Chess (musical) spillede den kun kort tid på Broadway i New York. Så artiklen her trænger vist til et grundigt tjek af sine oplysninger. Lennart Larsen 8. aug 2006 kl. 15:31 (CEST)
Hej Lennard. Det er mig, der har skrevet artiklen, og det er selvfølgelig en fejl, at der står "Broadway i England", teatret musicallen fik succes på hed "West End theatre" og ikke "Broadway". Jeg ved ikke helt hvor du vil hen med din første kommentar. Men du har ret; Björn og Benny har ikke været med til at skrive historien, de er udelukkende med til at producere den musikalske del af opførslerne. Men jeg mener heller ikke, at der fremgår andet af artiklen... Pardy 1. sep 2006 kl. 23:21 (CEST).