Diskussion:Bjarne Reuter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Bibliografi[redigér wikikode]

Jeg synes det af bibliografien burde fremgå, hvilke af bøgerne, der hører sammen som en serie. Jeg har dog ikke noget bud på præcist hvordan det gøres bedst. F.eks. er "Kidnapning", "Rent guld i posen" og "Tre engle og fem løver" del af en serie (eller er der kun de tre?) Kasperd 1. mar 2007 kl. 21:07 (CET)

Vandalisme[redigér wikikode]

Jeg har aldrig hørt om bogen "Muhahahahahaha", eller hvor mange HA'er der nu er. Jeg kan heller ikke finde den på internettet. Bør den ikke fjernes?

Jo. Der har været en anonym bruger, som har vandaliseret artiklen. Desværre blev alt dette ikke rettet i første omgang. Tak fordi du gjorde os opmærksom på det. ~Det er nu rettet. --Maitch 29. sep 2006 kl. 12:25 (CEST)

Copyright[redigér wikikode]

Kære Wikipedianere

Jeg har lagt mærke til, at bibliografien over Bjarne Reuter uden nogen tvivl er taget fra www.bogrummet.dk. Det er mit arbejde, nogen således har "nappet". Alle kan finde disse oplysninger ved at sidde og gennemgå den danske nationalbibliografi - som jeg har gjort - og dermed også lave vurderingerne af hvilke kategorier bøgerne er, eks. børnebog/ungdomsroman.

Jeg tænkt over, hvad jeg synes om, at Bogrummets arbejde "genbruges" i Wikipedia.

Min holdning er denne: Vores bibliografier (som kun omfatter skønlitteratur) må gerne bruges på Wikipedia, hvis der TYDELIGT henvises til Bogrummet.dk. Tydeligt vil sige med link. På den måde får vi også noget ud af det - og helt ærligt - det manglede bare :).

Jeg ved ikke, hvordan Wikipediapolitiken er på dette område, og jeg er ret spændt på hvilket svar der kommer.

Venlige hilsener Christina, Redaktør / Bogrummet.dk

Christina, Wikipedias politik vedr. ophavsret er meget klar. Vi accepterer ikke materiale som ikke kan frit kan bruges. Det står på Wikipedia:Ophavsret, og det står tydeligt under redigeringsvinduet, når man redigerer i en side. Desværre har vi alligevel brugere som lægger materiale ind som andre har ophavsret på uden ophavrethavers tilladelse. Vi sletter ofte sådant materiale (både tekst og billeder) lige så snart som vi bliver opmærksom på det.
Vi vil imidlertid meget gerne bruge materiale fra bogrummet.dk med kildeangivelse hvis vi får tilladelse til at publicere det under Wikipedias licens, GNU Free Documentation License (GFDL). Den indebærer at alle må viderekopiere det fra Wikipedia under de betingelser som er anført i GFDL. Vi kan ikke bruge materialet fra bogrummet.dk hvis din tilladelse er begrænset til brug i Wikipedia. Vi kan kun bruge materiale som er helt "frit" (som defineret i GFDL). Jeg vil derfor nu slette Bjarne Reuter-bibliografien fra siden indtil vi ved om du giver tilladelse til at bringe den under GFDL. Hvis vi få den tilladelse, sætter vi gerne kildeangivelse på. Byrial 27. apr 2007 kl. 11:35 (CEST)
Note: Bibliografi blev indsat af Bruger:80.197.51.221, 18. sep. 2004. Byrial 27. apr 2007 kl. 11:41 (CEST)

Copyvio?[redigér wikikode]

Når jeg læser artiklen - specielt de indledende par linier - slår den mig som værende en sandsynlig kopi fra et site et eller andet sted. Desværre (heldigvis?) har jeg ikke kunnet finde det sted, teksten kan være kopieret fra, men den manglende wikificering kombineret med de første par linier, der ser ud som om de er "rester" fra et andet system (Specifikt linie 3, der siger "indledning faktaboks" efterfulgt af en lang opremsning, der ser ud som om den engang har været ordnet i et system) gør teksten suspekt. Er der nogen derude der har bedre held mod at finde ophavet til teksten, eller som ved, at teksten er original? I modsat fald, hvordan forholder vi os så? (Eller er jeg i gang med at gøre mus til elefant?)--Lindblad 11. feb 2008, 17:20 (CET)

Herfra: www.forfatterweb.dk. Santac 11. feb 2008, 17:31 (CET)
Takker. Har mærket artiklen {{copyvio}} af denne årsag.--Lindblad 11. feb 2008, 18:32 (CET)

Filmatisering[redigér wikikode]

Hej Wikipedia. Jeg syntes det ville være perfekt hvis der var en oversigt over hvilke nogle af Bjarne Reuters bøger der er filmatiseret. Det kunne være til stor hjælp for fks. skoleelever som mig selv. På forhånd tak :) Cecilie, 12 år.

Hej Cecilie, det er brugerne af Wikipedia, der selv skriver artiklerne, så hvis du finder ud af det, er du velkommen til at udvide artiklen. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. aug 2010, 23:38 (CEST)

jeg ville også gerne vide hvilke bøger der er udkommet på film har nemmelig kun set bustersverden. jeg ville elske hvis bare nogle af filmene kom til at stå på wikipedia. Maja, 11 år.