Diskussion:Bjergtrøje (landevejscykling)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har vist rodet mig ud i noget: Vuelta a España har en bjergtrøje, men hvilken farve har den? en:King of the Mountains siger den er grøn, men [1] siger den er orange og [2] siger den er rød. Den kan selvfølgelig have skiftet farve mellem de forskellige udgaver af vueltaen. Er der nogen der ved hvordan det forholder sig?--Mikael V 21. jul 2006 kl. 22:35 (CEST)

Efter billedet på http://www.cyclingnews.com/photos/2005/vuelta05/index.php?id=vuelta055/etapa5_29 at dømme er den rød. --Heelgrasper 21. jul 2006 kl. 23:58 (CEST)
Trøjen er tydeligvis orange i dette års Vuelta. Det kan man forvisse sig om ved at se udsendelserne i TV. Jeg har ingen forklaring på at nogle kilder angiver andre farver.--Mikael V 11. sep 2006 kl. 00:09 (CEST)
Man kan også kigge på billedet her. Til gengæld kan man se her og se sidste års vinder blive iført en rød trøje, her for det samme for 2004, her for en orange fra 2003 og her for en orange fra 2002. Det er vist ikke så underligt, at der er opstået lidt forvirring, men det ser ud til, at den i det mindste nu er orange. --Heelgrasper 11. sep 2006 kl. 01:40 (CEST)