Diskussion:Blooddrunk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Blooddrunk er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Blooddrunk er en del af det anbefalede emne Children of Bodoms diskografi.

Huskeliste for Blooddrunk: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Hvor blev sommeren af?[rediger kildetekst]

Hvis de "på nuværende tidspunkt" er ved at indspille albummet, er vi allerede kommet til august (se selv i boksen), og det vil jeg gerne brokke mig over. --Palnatoke 22. jun 2007, 14:41 (CEST)

Ikke forstået. --Lhademmor 3. dec 2007, 08:57 (CET)


Antal sange[rediger kildetekst]

  • Hvorfor skulle bandet reducere antallet til ni sange? Citat: Bandet havde ti sange klar til albummet, men skulle reducere det til ni. Santac 17. jul 2008, 12:55 (CEST)
    • Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener at have læst et sted, at de 'har en tradition for' at have ni sange på deres album (plus evt. bonusnumre). Jeg kan dog ikke lige huske hvor jeg læste det henne. Anyway, der er kilde på at bandet skulle reducere det, så det gør vel ikke så meget? --Lhademmor 17. jul 2008, 15:25 (CEST)
      • Den kilde der er, siger at det 10. nummer ikke var godt nok ifølge bandet, til at komme med. Jeg har omformuleret sætningerne så der nu er en forklaring på hvorfor der kun er 9 sange. Hvis du kan finde en kilde, til det med at bandet har en forkærlighed for, at have 9 sange på albummene, synes jeg også det skal med. Så vidt jeg kan se har bl.a Something Wild dog kun 7 numre. Santac 18. jul 2008, 09:57 (CEST)