Diskussion:Bogmærke (hjemmeside)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Tekst-kritik[rediger kildetekst]

Syntaks

Et bogmærke er en henvisning til en hjemmeside man ønsker at se igen, henvisningen (bogmærket) er gemt i en bogmærke folder, hvor man igennem browseren kan organisere eller slette bogmærker.

Her vil det være bedre med et punktum.

Bogmærker på en computer bruges ligsom bogmærker i bøger, de bliver brugt til at have styr på hvilke side man ønsker at læse igen, så er det at ved at gemme en henvisning

Det er ikke dansk. Bemærk også ligsom, hvilke side.
Påstand/uklart sprogbrug

henvisningen (bogmærket) er gemt i en bogmærke folder

Som påstand: Sådan er det ikke nødvendigvis. Internet explorer samler bogmærkerne i en mappe.
Som uklart sprogbrug: Jow, serialisering af data forudsætter principielt fil-lagring, og en sådan fil må og skal (d.v.s. er) i en mappe. Firefox har sine bogmærker i et sqlite format, og den fil er rigtigt nok i en mappe. [1]

at sende bogmærke folderen som en fil igennem email

Uklart sprogbrug: Det er kun muligt at sende filer med email. En Internet Explorer bogmærke-folder kan selvfølgelig zippes.
Ubehjælpsomt sprogbrug

henvisningen (bogmærket) er gemt i en bogmærke folder, hvor man igennem browseren kan organisere eller slette bogmærker.

..står ukommenteret

For nærmere forklaring af min passive holdning henvises til Wikipedia:Sletningsforslag/Bogmærke (flertydig)‎

Observeret af Sechinsic (diskussion) 4. sep 2015, 16:33 (CEST)