Diskussion:Boxit

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg beklager at artiklen ikke er blevet velmodtaget, og håber at i vil gøre mig klogere, da jeg ikke har fået meget ud af de kommentarer jeg kan se.

Jeg har været inde for at læse om kriterierne for optagelse af virksomhedsartikler og her står der: Virksomheder, der pr. definition er notable

- Markedsledere inden for de enkelte brancher
   - Desuden nationalt førende virksomheder uanset branche

Det vurderer jeg samt andre at være tilfældet i forbindelse med BOXIT. Se evt. her http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/80552/artikel.html

Jeg har læst en del forskellige virksomhedsartikler inden jeg begyndte at skrive denne, så jeg vil meget gerne høre hvor det er jeg har trådt ved siden af så jeg kan blive bedre? (Skrev Peterpress (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Denne artikel er nu ikke så slem. Der findes langt værre eksempler. Din henvisning nævner godt nok 'førende udbyder', men det er lidt ærgerligt at artiklen er låst. I mangel af bedre kunne den nok bruges.
De nævnte tendenser forekommer at være rigtige nok. Men at det er disse, der er årsagen til væksten, skulle nok også kræve en kilde.
Et par ord om positionen i forhold til konkurrenter, ville også være godt.
Økonomiske nøgletal (f.eks. fra årsrapport) er bestemt også relevante. --|EPO| COM: 8. nov 2015, 19:42 (CET)