Boxit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
BOXIT A/S
Virksomhedsinformation
Branche Udlejning af depotrum og containere
Grundlagt 2003
Hovedsæde Aalborg
Antal salgssteder
10
Nøglepersoner Adm. direktør: Christian S. Nielsen.
Slogan "Dit Xtra Depotrum"
Organisation
Antal ansatte
37
Eksterne henvisninger
http://www.boxit.dk

BOXIT er en privatejet virksomhed, der beskæftiger sig med udlejning af depotrum og containere. Med sine cirka 11.500 depotrum samt 2.200 containere er firmaet Danmarks førende udbyder inden for sit felt. BOXIT har hovedsæde i Aalborg og ti afdelinger fordelt over Fyn og Jylland.

Baggrund[redigér | rediger kildetekst]

Boxit blev stiftet i 2003 for at dække danskernes behov for mere opbevaringsplads – blandt andet fordi rigtig mange flytter fra rummelige boliger på landet og ind til de større byer. Her er priserne til gengæld højere, hvorfor mange så vælger en mindre bolig for at reducere de dyre m2-priser.[1] Samtidig har de ændrede klimaforhold givet anledning til hyppige oversvømmelser, således at mange husejere ikke længere kan benytte deres kældre til opbevaring.[2] Endelig skal også nævnes det faktum, at den danske arbejdsstyrke er blevet meget mere mobil. Det betyder i praksis flere fysiske flytninger.[3] Alt sammen faktorer, der har skabt efterspørgsel på eksterne depotrum samt containere, og den tendens har siden 2003 årligt genereret vækst og ekspansion hos BOXIT.

Containerafdelingen kom til i 2010, og henvender sig både til private og erhverv. Produktpaletten er i dag udvidet til at omfatte både udlejning og salg af nye containere i størrelserne 10, 20 og 40 fod. Dertil kommer en del køle-/frysecontainere samt diverse specialcontainere - blandt andet sidedørscontainere og fyrværkericontainere.

Afdelinger[redigér | rediger kildetekst]

Åbning af de forskellige BOXIT-afdelinger:

Referencer[redigér | rediger kildetekst]