Diskussion:Bridge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg ved ikke hvilket spil artikel beskriver, men det er i hvert fald ikke bridge som det spilles i dag. Byrial 26. jul 2004 kl. 20:23 (CEST)

Artiklen kunne vist godt trænge til et gennemsyn. Særligt virker afsnittet "Meldesystemer" lidt mærkværdigt skrevet. Jeg fjernede en "signatur" fra en anonym bruger, men vil helst ikke selv begynde at rette mere i artiklen, da min viden om bridge er yderst begrænset. --Heelgrasper 18. jul 2006 kl. 21:59 (CEST)


Jeg er bridgespiller på såkaldt "avanceret" klubniveau og kan for så vidt godt gennemgå artiklen kritisk. --Ramloser 13. nov 2009, 11:19 (CET) Nu har jeg så alligevel en mere præcis og omfattende artikel klar; men jeg mangler nogle hjælpeartikler og uddybende artikler, som jeg natruligvis lægger ind først aht. interne links- Har således oprettet skabelonen: Bridgediagram. --Ramloser 11. feb 2010, 12:12 (CET)