Diskussion:Brint

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.Er neukleon korrekt? Eller skal det være nukleon?

Sebastjan

Det skal være nukleon.

Billedeforklaring[redigér wikikode]

Den flotte illustration "TableImage" bør nok have en forklaring med på vejen. Jeg synes ikke, at den er selvforklarende. --Sir48 (Thyge) 21. mar 2006 kl. 09:50 (CET)

Udvinding[redigér wikikode]

Der bør være information om hvordan man udvinder brint fra vand. (skrev 82.150.72.44 (diskussion • bidrag) 6. marts 2007, 09:57. Husk at signere dine indlæg.)