Diskussion:Britney Spears

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Britney Spears er foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel. Du kan støtte kandidaturet ved at stemme på nomineringssiden.

Huskeliste for Britney Spears: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Teksten, som jeg netop fjernede, ligner påfaldende meget det, som ligger på http://cecilie.hugonet.dk/?mode=foto/foto&vis=76&a=5 --Palnatoke 18. maj 2005 kl. 20:29 (CEST)-

Kun det første afsnit. Kan du finde resten et andet sted? --Maitch 18. maj 2005 kl. 20:34 (CEST)
Ok, resten er kopieret fra http://dk.docs.yahoo.com/britney/biography/ --Maitch 18. maj 2005 kl. 20:40 (CEST)

Det er svært at spå. Især om fremtiden.[rediger kildetekst]

Britney Spears har medvirket i filmen Crossroads (2002) og medvirker i filmen In the Pink (2007).

Er angivelsen af den sidste film ikke lige lovlig fremtidsorienteret? Hvis en film først får premiere om to år er man vel knap nok begyndt at filme den endnu. I det her tilfælde er jeg faktisk temmelig sikker på, at man næppe er begyndt at filme den, da Spears da vist er gravid og lægebeordet til at holde sengen - og hvis optagelserne allerede var slut ville der næppe gå to år, før filmen var klippet sammen. Så hvordan kan man sige med sikkerhed, at filmen kommer og hvornår?--Heelgrasper 15. jun 2005 kl. 00:43 (CEST)

Jævnfør IMDB er den i pre-production, og Britney er med på rollelisten (endda med karakternavn). Det er muligt det ikke er relevant endnu? :-) Madd 15. jun 2005 kl. 00:55 (CEST)
Jeg undrer mig bare over, hvordan man sige, at hun medvirker i en film, hvor der ikke er indspillet en eneste scene. En formulering i stil med "efter planen skal hun medvirke i filmen In the Pink, der forventes at få premiere i 2007" ville være mere passende efter min mening.--Heelgrasper 15. jun 2005 kl. 01:36 (CEST)
Ja, det er nok en god idé. Rettet. -- Madd 15. jun 2005 kl. 02:25 (CEST)

... er ikke lyrik, men sangtekster. --Palnatoke 22. feb 2006 kl. 14:59 (CET)

Ja, ok. Men jeg mener stadig ikke det hørte til. Ordkløveri! ;-) --Lhademmor 22. feb 2006 kl. 16:32 (CET)

Skilsmisse[rediger kildetekst]

Er hun ikke kun separeret fra Kevin Federline - og ikke skilt, som artiklen siger? 80.161.41.81 18. nov 2006 kl. 20:25 (CET)

Uden at kende til amerikanernes lovgivning tror jeg du har ret: Separation indtil myndighederne officielt anerkender skilsmisse.
Men denne uvished kan omgåes ved at skrive, at hun har begæret skilsmisse. --|EPO| 18. nov 2006 kl. 20:27 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

MichaelMaggs slettede Image:Britney-Spears082.jpg: per [[Commons:Deletion_requests/Image:Keira_Knightley.jpg]];

-- CommonsTicker 19. jan 2008, 19:15 (CET)