Diskussion:Burger King

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Pulp fiction[rediger kildetekst]

> I Pulp Fiction er der en scene hvor Jules og Vincent diskuterer Burgere i Europa De diskuter om McDonalds QuarterPounder, det har itet at goere med Burger King... (skrev 213.191.69.67) - Husk at signere indlæg!

Jo, den er god nok. Samtalen mellem de to slutter sådan:
Jules: "Le Big-Mac. Ha ha ha ha. What do they call a Whopper?"
Vincent: "I dunno, I didn't go into Burger King."

Se evt. flere mindeværdige citater her. Jeg har tilføjet kilden i artiklen. --ThomasMaxe 26. jan 2007 kl. 22:42 (CET)

Er det ikke lidt for detaljeret med adresser? Det her er jo ikke en vejviser eller en telefonbog. Det er i mine øjne mere interessant med en kortfattet beskrivelse af placering - for at vise den geografiske udbredelse og udvikling. --Rasmus 13. mar 2007 kl. 22:56 (CET)

Du har fuldstændig ret. Og der kommer flere og flere. Jeg rydder op. --Arne (Amjaabc) 6. mar 2008, 17:29 (CET)


Ej. Hvorfor har du slettet alle adresserne. Jeg ved godt at Burger King har faaet sin egen hjemmeside og det, men indtil brugte jeg Wiki som Burger Kings hjaemmeside. Jeg sytes det var helt fint med adresserne. Eller i hvert falde bare nogle smaa facts om hvor hver BK ligger og hvor der har ligget nogle. Og specielt det med hvor nye Burger Kings aabner eftersom jeg ikke kan finde det paa Cresco foods hjaemmeside. Bor I det vestlige Aarhus, saa fandt det ret intresant at der skulle aabne en i Viby. Indlæggene fra RD er skrevet af undertegnede--TriBeCa 21. mar 2008, 21:36 (CET) 14. mar 2008,

Prøv lige at læse lidt om, hvad Wikipedia faktisk er for noget. Og som nævnt ovenover, så er det ikke nogen vejviser. Og heller ikke nogen avis - det med Viby-afdelingen kunne man læse i flere aviser på et tidspunkt. --Arne (Amjaabc) 14. mar 2008, 21:31 (CET)

Ved godt det ikke er en vejviser. Det har vi Krak til. Kan du evt. henvise mig til nogle links hvor jeg kan finde noget info om den BK i Viby. (Har fundet det) Jeg har nemlig provet at Google det, men uden held. Jeg gir jer os ret i at det ikke skal vaere nogle vejviser, med præcise adresser, men bare hvilke byer der har en Burger King. For paa Burger Kings danske websted staar der kun hvor Cresco Food A/S' BK's ligger. Jeg syntes at som Rasmus siger, at der skulle være en kortfattet beskrivelse af placering -- Indlæggene fra RD er skrevet af undertegnede--TriBeCa 21. mar 2008, 21:36 (CET) 15. mar 2008 19:20

Som udgangspunkt mener jeg kun, at det er nødvendigt at nævne bynavnet. Hvis kæden har mere end én forretning i byen, kan man detaljere det til bydelsniveau. Hvis der er flere forretninger i bydelen, kan man oplyse gadenavnet. En udredning større end denne vedrørende placeringen, mener jeg er Wikipedia fuldstændig og aldeles uvedkomment. --|EPO| 15. mar 2008, 19:23 (CET)

Jeg gir dig ret. Det var mere noget i den stil jeg tænkte paa. Som i Kbh og Aalborg der har mere end en forretnig. Og som jeg lige har fundet, ogsaa snart Aarhus. -- Indlæggene fra RD er skrevet af undertegnede--TriBeCa 21. mar 2008, 21:36 (CET) 15. mar 2008 19:31

Jeg er helt enig, bynavn og evt. kortfattet placering hvis der er flere, er relevant for både nuværende, kommende og tidligere restauranter. Netop da Burger King ikke har nogen samlet dansk hjemmeside, og der dermed ikke findes nogen samlet dansk oversigt over alle danske Burger King-restauranter (da de er spredt på flere franchise-tagere, kun Cresco (den ene franchise-tager) har en hjemmeside og oversigt). Som jeg tidligere har skrevet, så mener jeg det er for detaljeret med oplistning af postadresser, da det jo ikke er en telefonbog, men en kortfattet oversigt mener jeg klart kan forsvares - da det siger noget om omfanget, både nu, før og i fremtiden.--Rasmus 15. mar 2008, 22:40 (CET)

Præcis. det var det jeg nu meste tænkte paa. Jeg gir Rasmus ret i at det med husnummer og præcise adresser er lidt for meget, men det med hvilken by, og hvis der er flere i en by, saa bydelen er meget fint. Og det jeg mente med at jeg brugte Wiki som Bk's websted, er at det netop er det eneste samlede websted for alle Burger Kings, og ikke kun de Cresco Food eget. Indlæggene fra RD er skrevet af undertegnede --TriBeCa 21. mar 2008, 21:36 (CET) 15. mar 2008 23:20

Jeg er ikke enig i jeres argumenter. At kæden ikke har nogen dansk hjemmeside, kan vel ikke vedrøre Wikipedia. Der er f.eks. ikke nogen lister over McDonalds-restauranterne eller SuperBrugsens butikker. At der er mange flere af disse bør i hvert fald ikke spille ind - hvis man vil sige noget om kædens udbredelse, kan man nævne, hvor mange der findes (ideelt med f.eks. en graf over udviklingen). --Arne (Amjaabc) 16. mar 2008, 08:31 (CET)
Jeg har bare svært ved at se hvad det skader nogen at have disse oplysninger med, når nu nogen med stor tydelighed savner og bruger disse informationer. Jeg er enig i at man skal passe på at det ikke køber løbsk og bliver en vejviser, men så længe dt holdes nede på et fornuftigt nivaeu, og der rent faktisk er folk der bruger disse oplysninger og har glæde af dem, så kan jeg ikke se hvordan det kan skade nogen at have dem. --Rasmus 22. mar 2008, 11:19 (CET)

Jeg er helt enig, Rasmus. Nogle burde ændre det! Ja altså jeg kan da også gøre det hvis der er enighed?!

evt. forslag

Nuværende restauranter i Danmark

  • Aalborg
    • Aalborg C
    • Aalborg SV
  • Blåvand
  • Fredericia
  • Herning
  • Holstebro
  • Horsens
  • København
    • Field's
    • Københavns Lufthavn
    • Rådhuspladsen
    • Vesterbrogade
  • Køge
  • Odense
    • ved Bilka
    • Tarup
  • Ringsted
  • Vejle
  • Århus

Det ser dog lidt rodet ud. Hvis man evt. kunne sætte det i kolloner, hvilket jeg ikke er helt klar over hvordan.

--TriBeCa 24. mar 2008, 22:10 (CET)

Hej folkens

Jeg har længe tænkt på at denne side omkring Burger King virkelig mange en grundig opdatering? Er nogen friske på at hjælpe med dette? McDonalds er klart overlegen, hvilket der ikke er nogen grund til længere. Der er kommet rigtig mange nye BKs til, der er ved at blive bygget endnu en i Vejle, men det står ingen steder.. Hvem vil hjælpe? :-) (Skrev 80.196.142.77 (diskussion • bidrag) 24. jan 2011, 00:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hvad er meningen?[rediger kildetekst]

"1961 opnåede grundlæggerne Franchiseretten i USA og udlandet, og dermed kunne etableringen af burgerrestauranter verden over begynde. " Hvorfor skulle grundlæggerne bekymre sig om franchiseretter, de er jo grundlæggere og har derfor alle retter i forvejen. Enten er de der henvises til som grundlæggere ikke grundlæggere eller også er denne sætning noget vrøvl.94.145.236.194 11. jun 2013, 20:29 (CEST)