Bruger:ThomasMaxe

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Thomas Bjerregaard Maxe (født 21. september 1970 i Nørrelands Sogn, Holstebro) er en researchivrig (nærmest på kanten af det nørdede) journalist. Fra 1. februar 2007 er han tilknyttet Dagbladet Holstebro-Struer.

Han definerer Murphy's lov som dét, at computeren spontant genstarter, efter at man har brugt 3-4 timer på at skrive en Wiki-artikel og samtidig har været en rigtig duksedreng, der ikke har gemt artiklen undervejs, men kun har brugt forhåndsvisning rigtig mange gange for at få det til at se helt rigtigt ud.

For nærmere oplysninger om, hvordan hans computer nu ser i dag: Se listen over skulpturer af Robert Jacobsen.

Wiki-to-do-liste (hensigtserklæring)[redigér | redigér wikikode]

  • Oprette side for Jens Kaasgaard, Holstebro, politidirektør for Midt- og Vestjyllands Politi. Politikredsen blev oprettet 1. januar 2007, da politireformen trådte i kraft. Før da var Jens Kaasgard politimester i Holstebro Politikreds, hvor han bl.a. opnåede berømmelse som anklager i byrettens sag mod Tvind-stifter Mogens Amdi Petersen. I Dagbladet Holstebro Struer, onsdag 24. januar 2007, s. 5, afslører politidirektøren, at han er tipoldebarn af avisens stifter Christen Berg, men at Kaasgaards gren af familien er født uden for ægteskab.